Inspelningen av nya Top Dog nu igång

Inspelningen av nya Top Dog nu igång

  • C More
Filmtopp
14 februari 2022 kl. 12:10

Men inget premiärdatum bekräftat

C More ger oss idag nyheten att inspelningen av nya "Top Dog" nu drar igång. Streamingtjänsten delar med sig av detaljer kring handlingen men håller på att ge oss ett premiärdatum.

C Mores älskade crime-serie Top Dog är klar för en andra säsong och i den återser vi stjärnorna Alexej Manvelov och Josefin Asplund. Så här skriver streamingtjänsten om av vad vi kan förvänta oss av vad som komma skall:

Nya säsongen av Top Dog är fritt baserad på karaktärerna och världen från romantrilogin av Jens Lapidus. Handlingen utspelar sig två år efter förra säsongen. Teddy är tillbaka i kriminalitet och har stigit i graderna. Samtidigt har Emily fått en jättechans med ett nytt uppdrag som affärsjurist. Men båda hamnar snart i ett moraliskt dilemma som sätter hela deras värld i gungning.

Jens Lapidus kommenterar nya säsongen av Top Dog

Författaren Jens Lapidus, vars verk den första säsongen bygger på, delar med sig av sina tankar om uppföljaren:

– Serien får verkligen ett eget liv nu i den andra säsongen, och det känns riktigt stort. Manuset är sofistikerat och högoktanigt, karaktärerna och Top Dog-universumet är i trygga händer. Jag är övertygad om att Alexej och Josefin, som båda är skådespelare med enorm känsla för nyanser och autenticitet, kommer förhöja den här berättelsen ytterligare, säger Jens Lapidus.

MER LÄSNING:

Första säsongen av Top Dog var en dundersuccé på C More och TV4, berättar Lisa Dahlberg som är exekutiv producent TV4 och C More. Hon avslöjar att teamet är riktigt taggat när de nu kliver in i nästa inspelningsfas: 

– Vi ser fram emot att skruva upp tempot, de starka känslorna och spänningen ännu några snäpp i denna samhällsaktuella thriller. 

När nya Top Dog har premiär är ännu inte känt. Filmtopp uppdaterar dig så fort den informationen släpps. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL