Robinson hösten 2022 – alla deltagare

Homayon Sytes och Sofia Spendler ute ur Robinson 2022

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 05 december 2022 kl. 13:12 | Publicerad 04 december 2022 kl. 21:12

Två tunga pjäser lämnar efter samma öråd

Efter kvällens avsnitt kan vi meddela att Homayon Sytes och Sofia Spendler är ute ur Robinson 2022. Nu har tävlingen förlorat två av sina starkaste spelare.

Den nya säsongen av TV4:s mest populära tävlingsprogram har blivit flera kilon lättare. De tunga deltagarna Homayon Sytes och Sofia Spendler är ute ur Robinson 2022 höst. De båda blev utröstade under en kväll där fler än en fick lämna. 

Nu är vi nära avgörandet på den nya säsongen av Robinson, som den här gången leds av Petra Malm. När det vankades nytt öråd i kväll var Sofia Spendler först med att bli utröstad. Därefter fick en till lämna, och det blev ingen mindre än Homayon Sytes som många hållit som favorit att kamma hem hela vinsten. 

Homayon Sytes och Sofia Spendler ute ur Robinson 2022
Sofia Spendler såg det som väntat att få lämna Robinson. Foto: TV4 / C More.

Sedan Lag Nord och Lag Syd upphörde i sammanslagningen har det varit viktigare än någonsin att hantera det sociala spelet med pakter och allt vad det innebär. Att Sofia skulle åka ut var det därför många som hade räknat med – hon har inte varit lika tajt med gruppen på stranden som de andra. Att Homayon fick lämna hade däremot inte med den saken att göra. Han har varit en av de mest omtyckta bland de kvarstående deltagarna, men också ansetts vara ett för stort hot. Att han röstades ut kom därför inte som någon större överraskning. 

Homayon Sytes lämnar Robinson 2022
Foto: TV4 / C More.

Sofia Spendler och Homayon Sytes ute ur Robinson – nu väntar ny gränsländare

Sofia Spendler och Homayon Sytes lämnar Robinson 2022 höst, och detta utan att få chansen att duellera sig kvar. I ödesurnorna fanns endast blodshämnder, och de båda utslagna deltagarna valde att ge sin till Kristofer Nystedt, som därför får det extra tufft inför ett nästa öråd.

Homayon Sytes och Sofia Spendler ute ur Robinson 2022
Kristoffer Nystedt tar emot hela två blodshämnder. Foto: TV4 / C More.

Nästa vecka kommer gruppen att få sällskap av en sista deltagare från Gränslandet. Vem det blir får vi snart veta, men däremot kan vi säga med säkerhet att de inte hoppas på att få återse en hämndsugen Helen Lindborg, som redan kommit tillbaka därifrån en gång.

Du följer Robinson 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL