Här är finalisterna i Biggest Loser Sverige 2023

Här är finalisterna i Biggest Loser Sverige 2023

  • C More
Uppdaterad 04 april 2023 kl. 20:04 | Publicerad 28 mars 2023 kl. 22:00

Deltagarna får en känslosam överraskning

I avsnitt 18 av Biggest Loser Sverige 2023 taggar alla deltagare inför sista invägningen som bestämmer vilka tre som går till final. Men innan det får deltagarna en känslosam överraskning.

OBS! Artikeln innehåller spoilers ur dagens (28 mars) avsnitt av Biggest Loser Sverige.

Foto: TV4.

Sista dagen på slottet

I dagens avsnitt av Biggest Loser Sverige 2023 är det sista dagen på slottet och vi ser deltagarna kämpa på under sitt allra sista träningspass med Pischa. De sista gränser ska övervinnas och ingen energi ska vara kvar. Alla laddar upp inför invägningen som kommer att bestämma vilka tre deltagare går vidare till final.

Filip, som vann förra avsnittets tävling, har redan en garanterad plats i finalen, vilket gör att JoakimJosselin, Jenny, och Anna tävlar om de sista två platserna. Deltagarna är mer nervösa nu än någonsin tidigare.

– Två utav av oss kommer att få varsin finalplats och jag är skitnervös, säger Joakim. 

Foto: TV4.

Deltagarna får speciellt besök

Morgonen innan invägningen sitter deltagarna och pratar om vad de förväntar sig. De pratar om hur mycket de har gått ner i vikt och minns alla hårda kamper de har gått igenom. Sedan ser Josselin ut för fönstret att en grupp människor kommer gående till slottet och hon blir omedelbart emotionell.

Deltagarna springer ut och får se att det är deras familjer och partners som kommer gående. De som kommer på besök är Jennys man, Annas son, Filips sambo och nyfödda barn, Josselins lillayster och Joakims syster. Deltagarna blir tårögda och kramar om sina nära och kära. 

– Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag har saknat min son, säger Anna.

Foto: TV4.

Finalisterna är korade

Invägningen är igång och deltagarna har med sig sina gäster. Malin Stenbäck välkomnar alla och känner av stämningen genom att fråga hur det känns hos alla. Vissa känner sig nervösa och att ta sig till finalen skulle betyda mycket för dem.

Filip tar vågen först, men eftersom han redan hade kvalat in till finalen fick han "bara" njuta av sin viktförlust. Sedan är det Josselins och Joakims tur, men ingen av dem har lyckats gå ner mer än 2 kg i vikt. Jenny tar sig upp på vågen därefter och har klarat av att gå ner imponerande 3,9 kg, vilket garanterar en finalplats för henne. Anna är sist att väga sig och hon behöver gå ner 2,2 kg för att stanna kvar i tävlingen och ta sig till final på Joakims bekostnad...

... Vikten som hon gått ner tickar in på 3,5 kg, vilket innebär att hon ansluter till Filip och Jenny som en av de sista tre i tävlingen.

– Jag är bara så lycklig och så stolt att jag har lyckats med det här! Jag känner mig imponerad av mig själv, säger Jenny extatiskt.

Nu är finalisterna utnämnda och deltagarna fick åka hem från slottet. Nu laddas det inför nästa vecka där det blir final.

Dagens avsnitt av Biggest Loser Sverige finns att se på TV4, TV4 Play och C More.

Mer Läsning:

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL