Joakim höjer sig i Biggest Loser Sverige 2023: Äntligen en jävla vinst!

Joakim höjer sig i Biggest Loser Sverige 2023: "Äntligen en jävla vinst!"

21 mars 2023 kl. 22:03

Joakim lägger ner allt han har i dagens tävling

I avsnitt 16 av Biggest Loser Sverige 2023 får vi se deltagare kämpa mot sina värsta fiender, sig själva. Deltagaren Joakim går från att ge upp om att träna, till att kämpa med alla sina krafter.

Biggest Loser
Foto: TV4

Joakim ger upp sin träning

I dagens avsnitt av Biggest Loser Sverige 2023 har deltagarna en tung dag efter ha sagt hej då till Moa och Anna-Karin, som kom sist i förra avsnittets invägning. Nu är det fem starka deltagare kvar på slottet – Filip, Anna, Jenny, Josselin och Joakim. Alla tar nu större ansvar för att träna för sig själva och att träna hårdare. Josselin till och med tackade nej till Filip när han frågade om de skulle gå en promenad. 

Under träningspasset med Pischa fick deltagarna träna boxning, springa uppförsbacke och springa på löpband. Filip var ganska orolig inför dagens pass eftersom att han inte hade gjort så bra ifrån sig under de senaste passen med Pischa, men han gav allt han hade. Det gick inte lika bra för andra deltagare, framförallt för Joakim som hade varit sjuk under veckan och kände sig inte redo för en sådan hård pass. 

– Jag vill vara på samma nivå som de andra, men jag vet också att jag har tappat bort mycket för att jag har varit sjuk och skadad, säger Joakim. 

Joakim orkade till slut inte springa längre och gick ifrån gymmet, men efter att han fick vila lite hoppade han tillbaka upp på löpbandet och avslutade träningspasset. 

Biggest loser 2023
Foto: TV4

Joakim vinner sin första solo-tävling

I den första tävlingen sedan invägningen, fick deltagarna testa sin uthållighet och skjuta mot pricktavlor med gevär. Först skulle de cykla på motionscyklarna tre kilometer och efter det springa ned för en allé och hämta ammunition till ett paintboll-gevär. Med det skulle de sedan försöka träffa tre uppställda tallrikar och sedan ta sig tillbaka till startpunkten. Först tillbaka vinner tävlingen. Efter deltagarna fick höra beskrivningen blev alla övertygade o, att Filip skulle vinna, vilket han brukar göra. Saker blev mer spännande när det framom att vinnaren skulle få se vad den ultimata tävlingen i finalen skulle innehålla. 

När tävlingen började hade alla deltagare bra fart på cykeln, snabbast av alla var Filip och strax efter var det Joakim. Båda killarna sprang genom allén för att hämta sin ammunition. Filip kom först till skjutbanan, men missade alla sina skott, vilket gjorde att han behövde hämta mer ammunition. Joakim kom efter och tog sin tid med att pricka sina tre tallrikar. Efter fyra skott hade han prickat två tallrikar, och på sitt sista skott lyckades han pricka sin tredje och springa tillbaka till startpunkten före någon annan.

– Äntligen en jävla vinst för mig! Det känns så jävla bra, sade Joakim lyckligt. 

Biggest Loser Sverige 2023 finns att se på TV4 och C More.

Mer Läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL