Handen på hjärtat säsong 2 – Detta vet vi

Handen på hjärtat säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 07 december 2022 kl. 14:03 | Publicerad 06 december 2022 kl. 14:36

Blir det fler säsonger av Handen på hjärtat?

Nu finns hela C Mores nya romantiska komedi att streama. Håller du tummarna för att vi får se "Handen på hjärtat" säsong 2? Filmtopp väger oddsen.

"Handen på hjärtat" är en av C Mores stora seriesatsningar för hösten 2022. Komedin om en parterapeut med förmågan att se in i framtiden tilldelades ett högt betyg av Filmtopps recensent och ser även ut att ha fått ett varmt mottagande av tittarna.

Handlingen kretsar kring Ava, vars jobb som parterapeut görs betydligt enklare av att hon kan se in i framtiden för de förhållanden hon försöker hjälpa till att laga. När det kommer till hennes eget kärleksliv är hennes förmåga dock mer av en förbannelse – till och med när hon ser ut att ha träffat den rätte. Serien är varm och finstämd och kan ses som en modern romantisk komedi, med en twist.

Serien är skapad av Lina Åström och i huvudrollerna ser vi Sara Shirpey och Hannes Fohlin, som dessutom har namn som Björn Kjellman och Sanna Sundqvist vid sin sida. Den första säsongen av Handen på hjärtat har nu gått i mål och med tanke på framgångarna är nyfikenheten på seriens framtid naturligtvis stor.

När kommer Handen på hjärtat säsong 2?

Den första säsongens samtliga sex avsnitt finns nu att streama på C More, men i skrivande stund vet vi inte med säkerhet om serien kommer att återvända med en säsong 2. C More har inte annonserat en uppföljande säsong ännu och det är dessutom aningen svårt att sia om vart tankarna går baserat på avslutningen i den första säsongen.

Det vi kan säga är att Handen på hjärtat inte är marknadsförd som en miniserie, så dörren för en fortsättning står definitivt på glänt. Addera till det att många visat uppskattning för serien, så finns det all anledning att hoppas på en andra säsong. Om det blir verklighet eller ej hänger sannolikt på hur tittarsiffrorna för serien kommer att se ut när de väl ska sammanfattas. Skulle tillräckligt många klicka igång serien finns det egentligen ingen anledning till att en säsong 2 inte skulle dyka upp.

Vi håller tummarna för en bekräftelse av "Handen på hjärtat" säsong 2 så snart som möjligt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL