Final i Bachelorette Sverige – Adam Edgren får Olivias sista ros

Final i Bachelorette Sverige – Adam Edgren får Olivias sista ros

  • C More
Sofie Landgren
14 december 2022 kl. 20:12

Nu har det avgjorts mellan Oscar Batres och Adam Edgren

Den typiska singelkillen Adam Edgren, 29 år, från Stockholm är årets deltagare i Bachelorette Sverige 2022 som lyckats kamma hem Olivia Birgerssons sista ros.

Dagen är kommen och Olivia Birgersson har äntligen gjort sitt slutgiltiga val i årets säsong av Bachelorette Sverige 2022. Adam Edgren och Oscar Batres är de killar som har tagit sig hela vägen fram till den sista rosceremonin.

Adam Edgren. Foto: TV4, C More.

Efter en äventyrlig övernattningsdejt innehållande bungyjump, träffas nu Olivia och Adam uppe på ett berg med magisk utsikt. Väl på plats öppnar Adam upp sig för Olivia om de starka känslor som han har fått för henne under series gång. Han pratar om deras dejter de haft ihop och hur mycket han uppskattar all tid de haft tillsammans. Han berättar om hur säker han är på Olivia och drar till och med det klassiska citatet "Hoppar du så hoppar jag".

Olivia Birgersson & Adam Edgren. Foto: TV4, C More.

Olivia berättar hur glad hon är över att Adam har stannat kvar så länge i tävlingen, så att hon har fått chansen att verkligen lära känna honom. När det är dags för henne att redovisa för honom vem som får hennes sista ros plockar hon upp den och frågar:

– Adam, vill du ta emot min sista ros?

Adam svarar skakigt men tveklöst "ja", innan de omfamnar och kysser varandra.

Olivia ger Adam sin sista ros. Foto: TV4, C More.

Olivia säger att hon verkligen är förälskad och att de båda känner lika starkt för varandra. De avslutar sin romantiska stund uppe på berget med att Olivia tittar Adam djupt in i ögonen och säger.

– Nu åker vi hem va?

Det blev ett fint slut på Olivias och Adams kärleksresa, men har paret lyckats hålla ihop även efter programmets slut? Ja, det återstår att se.

Missa inte det allra sista avsnittet av "Bachelorette Sverige 2022". Avsnittet sänds den 15 december kl. 20.00 på Sjuan och alla avsnitt släpps i förväg på TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL