Bachelorette 2022: Adam Edgren

Bachelorette 2022: Adam Edgren

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:11 | Publicerad 16 november 2022 kl. 14:11

Den typiska singelkillen tävlar om vägen till Olivias hjärta

Adam Edgren, 29, från Stockholm är med i "Bachelorette Sverige" 2022 för att äntligen hitta någon att slå sig till ro med. Men kommer han att lyckas?

En av årets deltagare till Bachelorette Sverige 2022, är den 29-årige, fotbollsintresserade killen Adam Edgren som är bosatt i Solna utanför Stockholm. Adam jobbar som redovisningsansvarig och beskriver sig lite som den typiska singelkillen som inte har varit redo för ett seriöst förhållande tidigare. 

Bachelorette 2022: Adam Edgren
Adam Edgren. Foto: TV4.

Tidigare har Adam inte känt att han har kunnat satsa på ett förhållande eftersom han har haft för mycket fokus på sig själv och sin livsutveckling. Tack vare det så har prioriteringarna för att lägga tid till att hitta den rätta att slå sig till ro med blivit lagda åt sidan. Nu känner Adam dock att han är redo att ta steget till att ge kärlek en ärlig chans. Han hoppas nu på att hitta den typ av kärlek som ska hålla för alltid. Och blir det med årets Bachelorette Olivia Birgersson? Ja det återstår att se. De båda får trots allt tydligt märkbara känslor för varandra ganska fort, det kan man som tittare inte undgå. 

Bachelorette 2022: Adam Edgren
Adam Edgren. Foto: TV4.

Adams entré fram till Olivia i premiäravsnittet bjöd på lite stel klumpighet från Adams sida. Han var nämligen så nervös att han inte riktigt visste hur han skulle hantera situationen. Adam kallade det hela rakt av för ett haveri, medans Olivia, tur nog för Adam, tyckte att det hela var väldigt charmigt.

Att paret har kemi det kan vi inte sticka under stolen med, men om det blir Adam som får Olivias sista ros får vi helt enkelt vänta med att se.

Missa inte "Bachelorette" Sverige 2022 på TV4 Play och kanal 7 varje vecka.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL