Bachelorette 2022: Oscar Batres

Bachelorette 2022: Oscar Batres

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 09:11 | Publicerad 26 november 2022 kl. 00:11

Från Paradise Hotel till Bachelorette

Killen med stort hjärta, Oscar Batres 32, från Ängelholm blir snabbt en av Olivia Birgerssons favoriter i årets säsong av Bachelorette Sverige.

Oscar Batres, 32, från Ängelholm är en av charmörerna i Bachelorette Sverige 2022. Oscar jobbar som klädesdesigner och dj. Det här är inte Oscars första gång i tv-ruta utan redan 2020 kunde vi se honom när han checkade in på TV3s Paradise Hotel. Han sökte till Paradise Hotel två gånger varav den första vändan inte blev av då produktionen tyckte att han kändes lite för snäll.

Oscar Batres. Foto: TV4.

Oscar passar helt klart bättre in i Bachelorette än Paradise Hotel och han blir snabbt en favorit hos Olivia Birgersson. Det tar inte många avsnitt innan Olivia och Oscar utbyter heta, romantiska kyssar. Alla borde hitta någon som ser på Olivia så som Oscar gör.

Oscar Batres. Foto: TV4.

 

Oscar är även en nära vän till en annan känd realityprofil, ingen mindre än Elin "Woodie" Skog. Elin har en podcast, Sweet But Psyko, tillsammans med kollegan Josephine Qvist där Oscar ofta tas upp och blir samtalsämne. Elin beskriver ofta Oscar som världens bästa människa och än så länge så verkar det stämma. Man har fått se många fina sidor av honom än så länge i årets säsong av Bachelorette.

Oscar Batres. Foto: TV4.

Följ Oscars resa till Olivias hjärta i årets säsong av Bachelorette Sverige 2022 på TV4 Play, C more och kanal sju.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL