Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Final i Bachelorette Sverige – Olivia ger sista rosen

Final i Bachelorette Sverige – Olivia ger sista rosen

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
14 december 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
14 december 2022

Oscar Batres snubblar på målsnöret

Oscar Batres, 32, från Ängelholm är en av charmörerna i "Bachelorette Sverige 2022" – som dessutom har tagit sig hela vägen till final. Olivia Birgersson gör äntligen sitt slutgiltiga val och dessvärre får inte Oscar den sista rosen.

Dagen är äntligen här. Olivia Birgersson ska göra sitt slutgiltiga val i årets säsong av Bachelorette Sverige 2022. Adam Edgren och Oscar Batres är de två killarna som har tagit sig hela vägen fram till den sista rosceremonin.

Olivia Birgersson och Oscar Batres. Foto: TV4, C More.

Efter en magisk singeldate träffas Olivia och Oscar uppe på ett berg för att slutföra den sista rosceremonin. Väl där öppnar Oscar upp sig om sina känslor för Olivia. Han pratar om deras dejter de haft ihop och hur glad han är över att ha fått komma Olivia så nära. Det har aldrig känts så rätt för Oscar med en annan tjej som det gör med Olivia.

Olivia Birgersson och Oscar Batres. Foto: TV4, C More.

Efter Oscars fina ord är det nu dags för Olivia och dela med sig av sitt sista beslut:

– Mitt hjärta leder till någon annan och förlåt för att jag inte kan vara den tjejen för dig. Du förtjänar verkligen allt. Förlåt, säger Olivia samtidigt som hon kramar om en gråtande Oscar. Han tröstar Olivia och säger att Adam är en bra kille, sedan avslutar han med tacka henne för allt och säger "Vi hörs någon gång. Puss".

Olivia Birgersson och Oscar Batres. Foto: TV4, C More.

Olivia bryter ihop och får kämpa med att hålla andningen i schack. Oscar lämnar platsen och säger gråtandes till produktionen att han inte kan förstå att det är över nu; att han inte kan pussa och krama Olivia några fler gånger och att han antagligen inte var tillräcklig för att få hennes sista ros.

Det är ett hjärtskärande ögonblick, men Oscar har visat att han kan vara en superfin kille och vi är i alla fall säkra på att han kommer att hitta rätt tjej en vacker dag. 

Missa inte det allra sista avsnittet av "Bachelorette Sverige 2022". Avsnittet sänds den 15 december kl. 20.00 på Sjuan, och alla veckans avsnitt släpps i förväg på måndagar på TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL