Final i Bachelor Sverige 2022 – Alicia och Anna kammar hem kärleken

Final i Bachelor Sverige 2022 – Alicia och Anna kammar hem kärleken

  • C More
Sofie Landgren
09 november 2022 kl. 19:11

De sista rosorna har delats ut i svenska Bachelor 2022

Filmtopp har gjort en djupdykning i den känsloladdade finalen av "Bachelor" Sverige 2002, där Christian och Christoffer äntligen gjorde sina slutgiltiga val – det blev Anna och Alicia som fick de sista rosorna.

Den efterlängtade finalen av "Bachelor" Sverige 2022 är äntligen här. Efter att Sia Hatami lämnat programmet tidigare under säsongen med sin nyfunna kärlek Isa Jallow, är det till slut dags för oss att få reda på vilka som får de sista rosorna av inhopparen Christian Nicolaisen och "the original Bachelor", Christoffer Levi.

Både Christian och Christoffer haft sina sista singeldejter med tjejerna: Christian med det senaste tillskottet, Anna Lundin, och med Johanna de Vera, och Christoffer med Filippa Kronholm och Alicia Ärleskog.

Den sista rosceremonin blir snabbt känsloladdad och inleds med att Christian berättar för Johanna att han dessvärre inte väljer att ge sin kvarvarande ros till henne – ett besked som Johanna tar hårt.

– Jag är kär i honom, förklarar Johanna som får återvända ensam hem till Sverige med ett krossat hjärta.

Ett lyckligt slut för Anna Lundin

Christian och Anna – Final i Bachelor 2022
Christian och Anna. Foto: C More.

Efter att ha tvingats krossa Johannas hjärta får Christian chansen att lämna ett betydligt roligare besked till Anna – som han inte kunde låta bli att plåga en gnutta i det avgörande ögonblicket.

– Jag har tagit ett beslut. Tyvärr, så behöver du nog dras med mig ett tag till, säger Christian och det tar någon sekund innan Anna förstår vad han har sagt.

När Christian väl tar upp rosen och ger den till henne, slutar det med att de kramar och kysser varandra. Det blev med andra ord ett lyckligt slut på resan för Christian Nicolaisen och Anna Lundin, men om de fått kärleken att hålla även på hemmaplan i Sverige återstår att se.

Filippa och Alicia lägger korten på bordet

Filippa Kronholm i Bachelor Sverige
Filippa. Foto: C More.

Det blir Christoffers tur att lämna sina besked och det inleds med att Filippa och Alicia separat öppnar upp sig för Christoffer. De be berättar båda hur mycket de tycker om honom och att de fått äkta, starka känslor för honom.

Även Christoffer talar om för Alicia och Filippa vilka känslor han har för dem och hur svårt det har varit för honom att göra ett val, och att han inte vet om han ska gå på sin magkänsla eller vad hjärtat säger. I slutändan beslutar han att ge sin sista ros till Alicia.

När Filippa får veta att hon inte är Christoffers val och kramar om honom för sista gången kan hon inte hålla tillbaka sina tårar.

– Jag trodde ändå att vi hade något. Jag har verkligen satsat allt och jag trodde verkligen att nu händer det, men nej, säger Filippa hjärtekrossat.

Glädjetårar från Alicia Ärleskog

Alicia och Christoffer – Final i Bachelor Sverige 2022
Alicia och Christoffer. Foto: C More.

När det äntligen är dags för Alicia att få veta vem Christoffer har valt blir hon själaglad. Hon både skrattar och gråter när hon tar emot rosen och precis som för Christian och Anna blir det gott om kramar och kyssar även för Christoffer och Alicia. Christoffer avslutar med orden "nu börjar nästa resa".

Hur det har gått här hemma i Sverige, det får vi veta efter den sista samlingen i studion på svensk mark.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL