Bachelor Sverige 2022: Christian gör succé bland tjejerna!

Bachelor Sverige 2022: Christian gör succé bland tjejerna!

Sofie Landgren
20 oktober 2022 kl. 19:10

Det blir ett nervöst mingel för Christoffer i kvällens Bachelor

Den tredje Bachelorn Christian har nyligen klivit in i årets säsong och det blir minst sagt ett nervöst möte för Christoffer under kvällens mingel. Inte minst under roscermonin när han märkbart ser tjejernas intresse för den nya killen i ropet.

Avsnittet inleds med att Johanna berättar för tjejerna om gårdagens date med Lucy och Christian. Johanna berättar glatt om det lokala bandet och deras musikstund tillsammans. Hon får frågan "Låg det någon kyss i luften" och då svarar hon avvikande "jo, men lite så" samtidigt som lämnar ute alla detaljer och visar istället upp sin ros för tjejerna i soffan.

Ett brev kommer in från Christian där han bjuder ut Hanna på en brunchdejt.    

Mitt i den trevliga dejten upptäcker Christian en spindel strax ovanför dem och både Hanna och Christian visar sig vara livrädda för spindlar. Trots att Christan inte kan ta mod till sig och rädda Hanna från spindeln så kommer de varandra nära och inser att de har samma kärleksspråk i beröring. 

Christian gör succé bland tjejerna i Bachelor 2022
Foto: TV4

Valde bort Christoffer

Christian frågar Hanna om hur hennes relation till Christoffer är och hon säger: "Jag vet inte, jag tror att jag inte valde honom kan ha tagit lite hårt på honom."

Efter dejten vankas det rosceremoni och vi får äntligen se vart tjejerna i huset står. Om de kommer ta emot en ros från bara en av killarna, eller välja att tacka ja till två.

Christoffer börjar med att skämta lite om att han kommer att stanna under rosceremonin och att han inte kommer lämna likt Sia: "Jag finns här under hela minglet"

In kommer Hanna och Christian klädda till tänderna arm i arm. Och Christoffer ser genast lite obekväm ut. Emma tycker att Christian ser hur trevlig ut som helst vilket gör hela situationen ännu mer stel. 

Christian gör succé bland tjejerna i Bachelor 2022
Foto: TV4

Frida kliver in och avbryter samtalet

Christian väljer att ta Emma åt sidan för att få pratas vid enskilt och Christoffer ser märkbart nervös ut. Kort in i Christian och Emmas samtal kliver den nyaste tjejen Frida in och avbryter samtalet. 

I ren frustration över att Christoffer inte har tagit René åt sidan självmant så går hon fram och avbryter honom och ber honom följa med henne där hon rakt av frågar honom om hans intresse för henne. Christoffer säger att han hade behövt mer tid för att lära känna henne och hon frågar om han är villig att ge henne den chansen och hans svar blir ett kallt, Jag hoppas att jag kan ge dig den chansen. René tycker att hans svar är förvirrande och bekräftar inte henne över huvud taget och hon vet inte om hon kommer att välja att ta emot en ros från Christoffer ikväll.

Christian gör succé bland tjejerna i Bachelor 2022
Foto: TV4

Minglet ser stelt ut för Christoffer

Christian stormtrivs på minglet och har inga problem alls med att ta för sig när det kommer till att prata med tjejerna, och han gör succé hos dem då han verkligen tar sig tiden till att se och lära känna dem. För Christoffers del känns minglet mest stelt – att Christian har kommit in har märkbart satt sina spår i honom.   

Under ceremonin bjuds det på en del överraskningar när Christian ger sin första ros för kvällen till Emma som redan har en från Christoffer, men hon väljer förvånansvärt nog att tacka nej för att fortsätta med att fokusera på Christoffer trots sitt intresse för den nya Bachelorn Christian.

Foto: TV4

Fler rosor delas ut

Näst på tur får Filippa en ros av båda killarna och hon väljer att tacka ja till båda, trots att Christoffer har varit hennes prioritet sedan ett tag tillbaka och hon blir själv förvånad över sitt impuls-beslut…

Alicia får enbart en ros från Christoffer trots att hon och Christian hade ett trevligt samtal under minglet.

De tjejer som tyvärr inte fick någon ros alls blev Alexandra, Frida och Frida, som dessvärre får lämna programmet. Det blir ett tårfyllt avsked från tjejerna.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL