Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Farmen 2023 – Sandra Göransson

Farmen 2023 – Sandra Göransson

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 januari 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 januari 2023

Hovslagaren från Västmanland är en av årets deltagare

TV4:s "Farmen" är tillbaka i rutan med en ny säsong för år 2023. En av årets deltagare som vi kommer att få följa under säsongen är Sandra Göransson.

Nu är det dags för Farmen 2023, den 16:e säsongen i ordningen av TV4:s älskade realityprogram. En av de 12 deltagarna som vi kommer att få följa bland årets 12 deltagare är Sandra Göransson.

Sandra Göransson deltagare Farmen 2023
Sandra Göransson. Foto: TV4, C More.

Detta är Sandra Göransson i Farmen 2023

Sandra Göransson, 40 år, är en hovslagaren från Köpings kommun. I en intervju med P4 Västmanland berättade hon följande om sin medverkan i Farmen 2023:

– Jag har alltid velat vara med och nu har jag fått testa, jag tycker om den här 1800-talstiden.

Drömmer har alltså blivit till verklighet när hon tillsammans med 11 andra deltagare klev in på gården för inspelningen av årets säsong av Farmen.

Sandra Göransson Deltagare farmen 2023
Sandra Göransson. Foto: TV4, C More. 

I och med Sandras yrke som hovslagare så passar hon definitivt in på Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun i Småland, där programmet har spelats in. Hennes fördel är nog just hennes vana att kunna hantera stora hästar. När hon kliver in på gården och hälsar på de andra deltagarna så märker hon snabbt på flera av deltagarnas handslag att hon kommer att möta hård konkurrens.

I sin introduktionsvideo berättar hon att hon brukar komma bra överens med de flesta, men att "drama queens" inte är några som hon är bra match med. Folk som spelar teater och överdramatiserar klarar hon inte heller av – de får det att krypa i hela hennes kropp. Det sistnämnda i hennes introduktionsvideo gör det extra spännande i att se hur relationen mellan henne och Andreas Gauffin blir, eftersom han jobbar som just skådespelare och har som taktik att försöka gå in i en form av karaktär.

Missa inte Sandras resa i Farmen 2023 på TV4 Play och TV4.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL