Efterlängtad streamingpremiär för svenska skräckfilmen FEED

Efterlängtad streamingpremiär för svenska skräckfilmen FEED

  • C More
Sofie Landgren
27 april 2023 kl. 12:00

Premiär för Joakim Lundells biosuccé på C More

En influencer och hennes entourage anlitas för att hjälpa ett gammalt familjeföretag att blomstra. Men de blir snart fast på en liten ö i en sjö där en gammal svensk häxa sägs bo...

Första bilden från Joakim Lundells skräckfilm Feed släppt
Foto: Nordisk Film AB.

Nu kommer skräckfilmen FEED till C More

I oktober kom den svenska skräckfilmen FEED ut på biografer runt om i landet. Ansiktet utåt för filmen är ingen mindre än profilen Joakim Lundell som snabbt gjorde filmen till en riktigt "snackis". Tack vare väl utförd marknadsföring så blev filmen en riktig succé som vecka efter vecka hamnade etta på biotoppen, och blev under 2022 en av årets mest sedda biofilmer i Sverige.

Nu kommer filmen, om en grupp en grupp sociala medier-experter som anlitas för att hjälpa ett gammalt familjeföretag att blomstra, till C More.

Feed (2022)
Foto: Nordisk Film AB.

Håll flödet levande

En grupp ungdomar med en framgångsrik och känd influencer i spetsen blir inbjudna till en exklusiv glamping-anläggning mitt ute i den svenska vildmarken. Med siktet inställt på att skapa innehåll av högsta kvalitet till sociala medier åker de ut till en liten ö för några dagar av lyxigt vildmarksliv, redo att dela allt med sina följare. Men det finns något där ute, något som vill dem illa, något som inte går att förklara. Ganska snart handlar det inte längre om att hålla flödet levande, utan om att försöka hålla sig själva och varandra vid liv.

Nu, den 28 april, kommer den efterlängtade streaming-premiären av FEED, och du hittar filmen på C More. Missa inte detta!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL