Viktors och Eddies läggmatch i Farmen: "Om jag vinner kan jag inte styra"

Eddie Gecer om att lämna Farmen: "Jag är så nära att slänga in handduken"

  • C More
Filmtopp
22 februari 2023 kl. 06:02

Den styrande bonden börjar se slutet på resan

Eddie Gecer har tillsammans med Viktor Bergström varit en av de mest styrande deltagarna i "Farmen" 2023, men nu börjar batteriet ta slut. "Jag är så nära att slänga in handduken", säger han.

Farmen 2023 har nu rullat i närmare 35 avsnitt, och en av de mest tongivande deltagarna har varit Eddie Gecer som styrt mest bland alla i programmet. Men på senare tid har vi fångat upp signalen om att han inte är pigg, utan börjar fundera på att "kasta in handduken" som han säger och avbryta sin medverkan. Vapendragaren Viktor Bergström är dock snabb på att skämta bort Eddies bekymmer.

Eddie Gecer om att lämna Farmen: "Jag är så nära att slänga in handduken"
Foto: TV4 / C More.

Eddie Gecer om att lämna "Farmen" 2023: Jag är så nära att kasta in handduken

Energinivåerna är allmänt lägre bland deltagarna i Farmen 2023, och vissa drabbas av det hårdare än andra. Inte minst Eddie Gecer som ofta är i centrum av programmet; sköter han inte sådant som krisar på gården, så är han en drivande kugge i det sociala spelet. Därför börjar han känna sig för trött i kroppen för att fortsätta programmet. 

– Jag vet inte om jag orkar, jag tänkte att jag bara skulle skita i att gå upp i dag. Jag är så jävla matt alltså, jag svär, ag är så nära att slänga in handduken, säger Eddie när han vaknar en morgon efter att fåren löpt amok.

Den nära vännen Viktor visar dock ingen större empati, utan trycker bara på att Eddie behöver vila lite innan han konstaterar att han börjar få bröst. Därefter verkade det rulla på för dem i vanlig ordning med trams i sovrummet innan de ger sig ut för att möta dagen.

Eddie Gecer om att lämna Farmen: "Jag är så nära att slänga in handduken"
Foto: TV4 / C More.

Viktor och Eddie gjorde läggmatch i "Farmen" 2023 mot Sebastian Västerlund

När storbonden Tora Branström skickade Eddie Gecer, Viktor Bergström och Sebastian Västerlund för att tävla om en plats till Torpet, var en Eddie Gecer som behöver ladda upp batterierna var initialt inne på att åka till Torpet för att vila i en vecka – men verkade ändra sig för att istället stanna kvar och styra lite till. 

– När vi började räkna blev jag faktiskt orolig. Då tänkte jag, fy fan, tänk om jag vinner. Då kan jag inte styra Farmen. 

För Sebastians del ledde dagens tävling därför till en enkel biljett till Torpet, där han nu får vara med och slåss om amuletter. 

Väl tillbaka på gården får Eddie och Viktor besök av Torpet-duon Artin Ghookassi och Asiatou Touray, som genast rör om i grytan. Medan Asiatou reagerar på att det är kaotiskt i huset med grejer överallt anar vi att det kommer skära sig rejält mellan Artin och Viktor.

Du följer "Farmen" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL