Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Drömmarnas jul – missa inte TV4:s julkalender

Drömmarnas jul – missa inte TV4:s julkalender

  • C More
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
01 december 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
01 december 2021

Streama TV4:s julkalender

December är här och det innebär att julen närmar sig med stormsteg. Behöver du hjälp med att hitta julkänslan är årets julkalendrar att rekommendera. Nu kan du se det första avsnittet av TV4:s julkalender, "Drömmarnas jul".

Att dagligen titta på en julkalender hela vägen fram till julafton är en tradition i många hem och ett uppskattat inslag i decembervardagen för många barn. De flesta är väl medvetna om att SVT årligen sänder en julkalender, men det är värt att uppmärksamma att det finns en att se även på TV4, TV4 Play och C More.

I år heter TV4:s julkalender Drömmarnas jul, och du kan följa den med ett nytt avsnitt varje dag från och med idag, den 1 december, till och med den 24 december.

LÄS OCKSÅ: Bäst på tv i jul

"Drömmarnas jul" handlar om 12-åriga Julie som mest av allt drömmer om att få fira jul med hela sin familj, men istället måste hennes föräldrar jobba på självaste julafton. Uppe bland molnen hörs hennes önskan om att få fira jul med hela familjen och en tonårsängeln Rafi, en problemelev på änglaskolan, skickas ner till jorden för att uppfylla hennes dröm.

Denna familjevänliga julkalender är fylld till bredden med värme och spännande inslag som änglar, demoner och mycket mer.

Drömmarnas jul består av totalt 24 stycken avsnitt och producerades 2015. Medverkar gör Olivia Hillingsø, Jonathan Lindinger, Morten Suurballe, Helmer Solberg, Signe Skov, Marijana Jankovic.

LÄS OCKSÅ: Alla nya julfilmer 2021

NÄSTA ARTIKEL