Det svänger i Min mamma, din pappa – både på dansgolvet och bland paren

Det svänger i Min mamma, din pappa – både på dansgolvet och bland paren

  • C More
19 april 2023 kl. 08:04

Nya par bildas och konkurrensen hårdnar mellan singelföräldrarna

I veckans avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4 får deltagarna och barnen besked om att en förälder valt att lämna villan och därmed har även hennes dotter fått lämna. Utöver detta fördjupas känslorna mellan de redan existerande paren. Nya par bildas då konkurrensen hårdnar mellan killarna när tre av dem alla är intresserade av samma deltagare.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (19 april) avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4. 

Min mamma din pappa 2023
Deltagarna efter att Mathilda Segerstad lämnat. Foto: TV4.

Besvikelse när en lämnar

Veckans avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 inleds med stor besvikelse när programledaren Linda Lindorff meddelar att Mathilda Segerstad har valt att lämna programmet av personliga skäl. I förra avsnittet fick vi höra henne berätta att hon inte hittat det hon söker i villan och därför inte kände att det fanns någon anledning att stanna kvar. I och med hennes avhopp har även hennes dotter Saga Segerstad fått lämna barnens hus, vilket gör de resterande barnen ledsna. 

– Självklart är det mest tråkigt för oss här i huset att Saga lämnar, hon har varit lite som en lillasyster. Jätterolig och omhändertagande om alla så det är en stor förlust för oss, säger ett av barnen, Oscar Andersson

Föräldrarna är besvikna att Mathilda valt att lämna, men flera är inte förvånade och har haft på känn att hon ska åka hem. De tycker mest att det är synd att de inte fick säga hej då till henne och att hon lämnat utan att prata med gruppen. 

Min mamma din pappa 2023
Emil Berger, Sigrid Åhs, Annina Hohenthal och Jesper Andersson. Foto: TV4.

En förälder står i centrum

Den nyinkomna föräldern i huset, Sigrid Åhs, står fortfarande i centrum eftersom de tre killarna som inte redan är i par alla är intresserade av henne. Jesper Andersson och Jussi Ora rök ihop i förra avsnittet just på grund av att båda har ett intresse för Sigrid, men hon hade siktet inställt på Emil Berger. I dagens avsnitt deklarerar hon att hon fortfarande funderar vem hon är mest intresserad av, men att det ändå lutar åt Emil. Efter att ha haft en liten picknickdejt med Jesper spenderar hon all sin övriga tid med just Emil. Han besvarar det intresset hon visar och tappar därför fokus på Annina Hohenthal som han hunnit bygga upp ett band med. 

– Det känns som att Annina och jag, att det håller på och rinner ut i sanden lite. Sigrid hon har verkligen både en utsida och insida och hon verkar vara en jättefin tjej. Av de två är jag nog lite mer intresserad av Sigrid, säger Emil

Han väljer att berätta för Annina att han tänker lägga all tid på Sigrid, vilket Annina tar med ro. 

Min mamma din pappa 2023
Foto: TV4.

Dubbeldejt

Barnen får i uppdrag att välja två par som ska få gå på dubbeldejt och dansa salsa. De väljer då ett av paren som kommit nära varandra, Lennart Kingsson och Pia Hjälmkrona och dessutom Sigrid och Jesper. När de dock ser efter sitt beslut hur nära Sigrid och Emil kommit varandra och att Jesper fått upp intresset för Annina ångrar de sitt beslut. Paren har det ändå bra på dejten och det verkar inte förstöra några övriga band. Istället kommer Sigrid och Emil ännu närmre efter dejten. 

– Nu har vi märkt att det inte är någonting förmodligen mellan Jesper och Sigrid så nu tycker jag att pappa ska köra och hoppas på det bästa, säger Emils son Jonatan Berger

I nästkommande avsnitt av “Min mamma, din pappa” fördjupas relationerna ännu mer och det visas hur Stefan Brodin och Jessica Grusell som funnit varandra väljer att lämna villan tillsammans. De två får då även reda på att barnen övervakat dem och får se barnens hus samtidigt som de får veta att det i själva verket varit barnen som hela tiden varit relationsexperterna. 

Missa inte fortsättningen av “Min mamma, din pappa” på TV4 på onsdagar. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL