Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Dark Angel säsong 2 – detta vet vi

Dark Angel säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 februari 2022

Blir det fler avsnitt av det historiska kriminaldramat?

C More fortsätter att bjuda oss på riktiga seriepärlor och en av dessa är det brittiska, historiska kriminaldramat "Dark Angel". Men frågan är om vi får nöja oss med en säsong eller om fler avsnitt väntar? Filmtopp har svaret.

"Dark Angel" är ett brittiskt kriminaldrama som utspelar sig på 1800-talets andra halva och kretsar kring Mary Ann Cotton – kvinnan som brukar benämnas som Storbritanniens första seriemördare. Serien är baserad på David Wilsons bok om Cotton och fokuserar bl.a. på Cottons många äktenskap och hur hon mördade sina makar för att komma åt deras livförsäkring.

Serien hade ursprungligen premiär 2016 och är producerad av brittiska ITV. I Sverige kan du streama den första säsongen, som består av tre avsnitt på drygt 40 minuter vardera, på C More.

Kommer Dark Angel säsong 2?

Tyvärr kan vi inte räkna med att det kommer fler säsonger av Dark Angel. Miniserien sändes och avslutades 2016 och eftersom den är baserad på verkliga händelser finns det inte heller speciellt mycket källmaterial att basera en fortsättning på.

Hade du hoppats på fler avsnitt får du med andra ord gilla läget och försöka hitta en ny serie att fästa dig vid.

Däremot kan vi glädja dig med att Dark Angel är en av flera liknande miniserier som har producerats av ITV. Vill du se något i samma stil finns det med andra ord en hel del titlar där ute att utforska.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL