Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer nästa säsong av Robinson

Då kommer nästa säsong av Robinson

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 december 2022

I den nya säsongen återser vi Anders Lundin

Nu går en ny händelserik vända av TV4:s tävlingsprogram i mål. När kommer nästa säsong av Robinson med Anders Lundin tillbaka som programledare?

Streamtopp

Under årets gång har TV4 försett sina tittare med hela två säsonger av Robinson. Är du en av de som svepts med i äventyren ute på ön och som väntar på nästa? Då slipper du hålla andan allt för länge. Nästa säsong av Robinson kommer snart, och då med Anders Lundin tillbaka som programledare.

De säsonger av tävlingsprogrammet som sänts i år, har gett tittarna två händelserika äventyr fyllda med oanade vändningar. De har även varit under ledning av två olika programledare i Anders Öfvergård och Petra Malm. Det har nu blivit dags att blicka framåt mot nästa tur, som kommer att ha programmets ikoniska profil Anders Lundin tillbaka i spetsen.

Då kommer nästa säsong av Robinson
Foto: TV4 / C More.

När kommer nästa säsong av Robinson?

TV4 och C More har inte gått ut med något specificerat premiärdatum – det får vi be om att återkomma med när det blivit känt. Däremot har de berättat att den kommer ut under våren 2023. Förmodligen rör det sig om den andra halvan av mars månad, vilket var då vi fick se den första säsongen tidigare i år. Det verkar också som att TV4 även nästa år vill bjuda tittarna på två säsonger där den senare av dem släpps under hösten.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nästa säsong av "Robinson".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL