Då kommer nästa säsong av Bonde söker fru

Då kommer nästa säsong av Bonde söker fru

  • C More
Filmtopp
19 december 2022 kl. 14:12
ANNONS
ANNONS

Linda Lindorff återvänder som matchmaker nästa sommar

Nu går årets säsong av TV4:s älskade dejtingprogram i mål. Här hittar du information om nästa säsong av Bonde söker fru 2023, som du redan nu kan söka till.

Varma möten, skratt och romantik. Dessa är ingredienserna i TV4:s långkörare till dejtingprogram ute på den somriga vischan i Sverige. Med den sjuttonde vändan i mål blickar tittarna fram mot nästa säsong av Bonde söker fru. Här är allt vi vet om den nya säsongen som har premiär 2023.

Då kommer nästa säsong av Bonde söker fru
Foto: TV4 / C More.

TV4 har bekräftat att vi får se Bonde söker fru säsong 18, och då med mångas favoritprofil Linda Lindorff tillbaka som programledare. Det populära programmet förväntas att spelas in under sommaren för att återvända till TV-rutan hösten 2023. Då får vi lära känna nya kärlekstörstande bönder som vill ordna den sista pusselbiten i livet.

Nu kan du ansöka till Bonde söker fru 2023

I samband med det senaste avsnittet öppnar produktionen ansökan till nästa säsong av Bonde söker fru. Är du som läser detta en bonde på jakt efter kärleken? Då kan du redan nu söka till programmet. Du skickar in din anmälan via mejl till bonde@tv4.se.

– Ta nu chansen och våga. För vem vet, kanske är det just du som träffar kärleken nästa sommar, hälsar Linda Lindorff till de bönder som funderar på att söka till programmet. 

Årets upplaga hade premiär i slutet av september. Vi har ännu inget spikat premiärdatum för nästa säsong av "Bonde söker fru" men räkna med att det blir i samma krokar. Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt programmet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL