Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer nästa Beck-film 2021

Då kommer nästa Beck-film 2021

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 november 2021

Snart premiär för den 43:e Beck-filmen

Fyra nya Beck-filmer är på god väg och först ut är "Ett nytt liv" som tar vid där den senaste slutar.

Tittarna lämnades vid ett dramatiskt avslut på säsongen med Martin Beck (Peter Haber) på operationsbordet och en osäkerhet kring ifall han skulle överleva. Att Martin Beck är vid liv är tidigare bekräftat, men frågan är nu om han kommer kunna fortsätta sitt arbete på mordroteln?

I den nya säsongen möter tittarna ett nytt ansikte när Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) introduceras som Martin Becks barnbarn Vilhelm. Till mamma Ingers förfäran går Vilhelm i sin morfars fotspår och har börjat på Polishögskolan, men Martin Beck är stolt.

Även Steinar (Kristofer Hivju) är tillbaka och Beck-gruppen är fulltalig igen med Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm), Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) och Martin Beck (Peter Haber). Martins chef Klas Fredén (Jonas Karlsson) finns självklart också på plats.

MER LÄSNING:

Då kommer nästa Beck-film

I Ett nytt liv hittas en kropp flytande i vattnet i närheten av Liljeholmen. Kroppen har tillhört en 39-årig dansk medborgare med ett gediget brottsregister och medlem i en ökänd dansk knarkliga. När hans bil påträffas i närheten av en misstänkt lokal, börjar Alex och Josef bevaka den. Där dyker snart en av danskens kollegor upp. Den danska ligan har försvagats under flera år efter ett stort ingripande och då många höjdare åkte i fängelse. Kanske är svenskarna redo att ta över nu? Ska Beckgruppen få ett gängkrig på halsen? Ligans ledare sitter i svenskt fängelse och den enda han vill prata med är Steinar Hovland.

MER LÄSNING:

Martin Beck är tillbaka till hela Beck-gruppens glädje. Martins dotter Inger är inte lika nöjd, men får acceptera sin pappas beslut att börja jobba. Martin vill leva mer och inte mindre. Steinar och Alex hittar tillbaka till sitt fina samarbete direkt när Steinar är tillbaka i Stockholm. Josef är dock inte lika nöjd. Oskar försöker med Tinder, men måste få hjälp av Jenny för att få lite snurr på dejtandet.

"Ett nytt liv" har premiär 25 december på C More. 

När kommer resten av de nya Beck-filmerna?

Jennie Silfverhjelm i nya Beck 2021
Foto: C More.

I dagsläget har inte C More gått ut med när vi kommer att få se de tre filmer som följer efter "Ett nytt liv". Förra året släppts de en i månaden.

NÄSTA ARTIKEL