Christoffer om valet av förstakämpe i Farmen 2023: Som att putta ut någon för ett stup

Christoffer om valet av förstakämpe i Farmen 2023: "Som att putta ut någon för ett stup"

  • C More
02 mars 2023 kl. 08:03
ANNONS
ANNONS

Artin: “Du hade ju skakat hand med Eddie”

Här kan du läsa om höjdpunkterna från dagens avsnitt av Farmen 2023. Bland annat återvänder torparna Sandra Öder, Sebastian Västerlund och Nebil Davidsson till farmen och Viktor Bergström skapar dålig stämning när han utser veckans förstakämpe.

Storbonden Viktor Bergström kände sig stressad på morgonen eftersom torparna ännu inte dykt upp som de hade trott. Efter att ha gått igenom resterande uppdrag med gruppen sa han att han kände sig mest orolig över “låt-uppdraget”, som är ett påhittat uppdrag han själv kommit på som ett busstreck.

Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

Christoffer blir förstakämpe

Viktor förklarar att han har stått inför “landets svåraste beslut” när det kommer till val av förstekämpe. Storbonden utser Christoffer Hammarlöf till andrakämpe, vilket skapar stel stämning runt bordet.

– Du hade ju skakat hand med Eddie, sa Artin till Viktor.

Viktor skakade av sig påståendet och sa att de andra får tro och tycka vad de vill, men att det är ett spel och att han gör det som blir bäst för honom. Han påpekade även att Eddie hade skrivit i sitt brev att de inte handlade om hämnd.

Christoffer liknade Viktors ageranden med att “putta ut någon för ett stup för att vinna själv” och tyckte att det var dåligt av honom att inte hålla det han lovar.

Nebil, Sandra och Sebastian
Foto: TV4 / C More

Torparna är tillbaka

Deltagarna Sandra Öder, Sebastian Västerlund och Nebil Davidsson är tillbaka på farmen till gruppens lättnad. Sebastian presenterar en stor kista för storbonden, som innehåller godsaker som brännvin och sockerdricka, vilket gruppen delar på. Sandra uttrycker sin förvåning över hur bra sammanhållning gruppen verkar ha men när de börjar fråga farmarna om hur det ligger till så får de snabbt höra motsatsen. Artin och Christoffer tar Nebil åt sidan för att förklara hur de ställer sig till Viktor.

– Myntet har två sidor och väldigt många här inne anser mig vara väldigt lojal och många vänder sig till mig för att prata, för att få lite stöttning. Som sagt, myntet har två sidor och jag vill gärna kolla båda sidorna innan jag gör en slutanalys, sa Nebil.

Sebastian Västerlund i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

“Litar inte på honom till någon procent alls”

Viktor satte sig med Sandra, Sebastian och Nebil i storbondestugan för att berätta sin sida av historien. Han berättade om när Tora valde Eddie som kämpe och när han och Eddie hamnade i bråk. Till Sebastians förvåning berättade Viktor även om hur Tora uttryckt att hon nu tyckte att Christoffer blivit snäll.

– Tora kände jag att jag hade på min sida men hon valde Eddie som förstakämpe istället för Christoffer, som var sagt, och där måste jag reda ut vad som hänt. Viktor och jag är fiender. Vi är vänner på ytan, fiender inuti och jag litar inte på honom till någon procent alls, sa Sebastian.

Du kan följa “Farmen” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL