Viktor Bergström om sitt spel i Farmen 2023: De köper allt jag säger

Viktor Bergström om sitt spel i Farmen 2023: "De köper allt jag säger"

  • C More
Uppdaterad kl. 12:02 | Publicerad 27 februari 2023 kl. 07:02

Eddie Gecer utsåg Viktor Bergström till storbonde

Det är en ny vecka på Farmen 2023 och det är dags för deltagarna att få reda på vem Eddie Gercer utsåg som den nya storbonden på gården.

Viktor Bergström blir storbonde i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

Amuletternas amulett

Eddie Gercers val av storbonde blev Viktor, vilket ingen i gruppen såg som en överraskning. Viktor tog därmed emot sin femte amulett men även hans andra omgång som storbonde.

– Jag är inte storböndernas storbonde, men jag är amuletternas amulett, sa Viktor.

Programledare Anna Brolin berättade att storbonden den här veckan han inte skulle utse några torpetkämpare. Hon meddelade även att Nebil Davidsson, Sandra Öder och Sebastian Västerlund nu kommer att återvända från torpet.

Artin: "Han har paktat sig fram fyra amuletter nu"
Foto: TV4 / C More

“Han har inte kämpat för någon av de här amuletterna”

Efter att Viktor blivit storbonde gick Artin och Christoffer Hammarlöf ner till bryggan. Artin trodde att Eddie egentligen hade velat välja honom till storbonde men att han hade lovat Viktor sedan tidigare efter att Viktor tjatat sig till det.

– Han har fem amuletter men han beter sig som att han sitter på en amulett. Han är jätterädd hela tiden. Jag tror det hänger ihop med att han har ju inte riktigt kämpat för någon av de här amuletterna, han har paktat sig fram till fyra amuletter nu. En har han vunnit fair and square, men de andra har bara varit samarbeten, sa Artin till Christoffer.

Artin uttryckte även att han har svårt att se Viktor som en vinnare i Farmen 2023 för att Viktor inte kommit hit för att lära sig någonting. Han lade till att om du inte lär dig något av farmen så kommer det bli väldigt svårt att vinna Farmen.

Viktor Bergström: "De köper allt jag säger"
Foto: TV4 / C More

Viktor Bergström om det sociala spelet i Farmen 2023: “De köper allt jag säger” 

Wincent kommer till gården med veckans uppdrag. Viktor, som till tillsagd av Wincent att uppdragen ska utföras med god kvalitet, kokar ihop ett spratt. Han säger till gruppen att ett av uppdragen från Wincent var att skriva en dikt eller sång som ska presenteras för Wincent med klass. 

– De köper allt jag säger. Jag hade kunnat säga att vi ska avsluta veckans uppdrag med att alla ska hoppa ner och bada med grisarna och jag tror alla hade gjort det. Jag vet inte vad som har hänt men jag är magi här inne, sa Viktor.

Du följer "Farmen" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL