Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023 är en pubertal jättebebis

Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023 "är en pubertal jättebebis"

  • C More
Moa  Andersson
26 januari 2023 kl. 10:30

Andreas Gauffin om Christoffer Hammarlöf: "Sitt ner"

Några farmare börjar morgonen mer högljutt än vad andra önskar och det gror en irritation i gruppen. Christoffer Hammarlöf har inte riktigt gått hem hos alla deltagare sedan entrén i "Farmen 2023".

Andreas Gauffin vaknar dagen till ära upp i sin säng på Farmen av att det finns några "pubertala jättebebisar" i rummet intill. Nebil Davidsson och Christoffer Hammarlöf har inte sovit bra sin första natt, sängarna är enligt dem inte särskilt sköna. De har blivit för bortskämda på Torpet.

Christoffer låter sirenerna från Eddies megafon ljuda genom stugan för att väcka alla. 

Ja jag vaknar av att det finns några pubertala jättebebisar i rummet bredvid. Jag ser inte behovet av det här. Liksom killar, ni hörs, så sitt ner. Här har du din krita, nej inte bitas! Jag vet inte vad fan det är för fel på de här killarna liksom, säger Andreas Gauffin.

Vissa deltagare tycker att Christoffer är härlig, men att han är en storspelare och är på gården för att röra om i grytan. Storbonde Karin Kollberg har dock en plan för honom, precis som hon har för alla andra deltagare. Hennes originalplan är att skicka tillbaka Christoffer tillsammans med Eddie till Torpet, och när de kommer tillbaka skicka ut Christoffer med näsan före.

Han kommer bli psykad av att vara där borta, vi får bara tråka ut honom, säger Karin.

Andreas Gauffin i Farmen 2023
Andreas Gauffin. Foto: TV4 / C More.

Christoffers närvaro har förändrat hela dynamiken

Andreas som har en bra relation med storbonde Karin frågar sig själv om det kanske är han som är avvikande i sammanhanget när de andra beter sig som mansbebisar.

Jag tycker det är ett märkligt beteende, vad fan är det för fel? frågar Andreas.

Andreas Gauffin har många och tydliga åsikter om Christoffer Hammarlöf. Han berättar att dynamiken i gruppen har kastats om helt sedan han kom till Farmen.

Eddie var ju den som syntes, hördes och skämtade. Sedan fick han möta sin överman i Christoffer som är Eddie, fast i kvadrat. Eddie tyr sig ju till Christoffer för att jag tror att Christoffer är kunnig och kan bondepraktiken utantill och verkar ganska stark, förklarar Andreas.

Christoffer är en stark gestalt att ta rygg på för Eddie, men Andreas tror inte att Eddie är riktigt bekväm i konstellationen eftersom han gärna syns och hörs.

Varför skulle han ta med en megafon annars? frågar han sig. 

Cia Stenmark Sommerborn i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More. 

Har varit "otrevligheter" från Christoffers sida

Det har varit lite kommentarer och otrevligheter från Christoffers sida, sedan vet jag inte om det är att mottagaren har tolkat det så eller om han menat det, säger Cia Stenmark Sommerborn.

Hon förklarar att det har kommit onödiga kommentarer från honom om allt från olika byggen till när de var och plockade blåbär. Då fick de en kommentar om att "det där var väl lite blåbär" när de kom tillbaka upp till gården. 

Här har vi inte så mycket men vi får ändå hjälpa till och pusha varandra och muntra upp varandra. Inte trycka ner och klaga, då blir det dålig stämning, berättar Cia. 

Hur Christoffers fortsatta resa kommer ta sig ser du på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL