Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelor Sverige 2022: Internet frågar Christian Nicolaisen

Christian Nicolaisen i Bachelor Sverige 2022 – så var hans entré

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
18 oktober 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
18 oktober 2022

Christian fattar genast tycke för René

Christian Nicolaisen är den tredje bachelorn i "Bachelor" Sverige 2022. Så var det första avsnittet med honom.

Redan innan Bachelor Sverige 2022 gick av stapeln lockade TV4 tittarna med att det i år kommer att röra sig om hela tre stycken Bachelors, vilket är första gången i programmets världshistoria. Nu vet vi att Christian Nicolaisen är säsongens tredje bachelor, och i den här artikeln summerar vi hans entré. 

Ju längre in vi gått i säsongen desto mer har det spekulerats bland följarna ifall någon kommer att avbryta sin medverkan i programmet. Det har även funnits spekulationer kring en mullvad som agerar “låtsas-bachelor” för att testa tjejernas tillförlitlighet till killarna, samt i om det är någon som hittar kärleken i ett tidigt skede. Med facit i hand vet vi att det är det sistnämnda alternativet i och med att Sia Hatami avslutat sin resa tillsammans med kärleken Isa.

I början av det senaste avsnittet får vi se när Sia och Christoffer Levi har ett känslosamt farväl. Sedan samlas tjejerna av programledaren Malin Stenbäck för att få träffa den nya Bachelorn. Vi välkomnar därmed Christian Nicolaisen till Bachelor Sverige 2022.

Får ny chans på romans i TV

Christian Nicolaisen i Bachelor Sverige 2022 – så var hans entré
Christian Nicolaisen. Foto: TV4.

Christian, 37, kommer från Stockholm och driver företag inom elektroniska signaturer. I sin introduktion beskriver han att han har en stor passion för tech, att han har fantastiska vänner, älskar livet och reser mycket. Nu söker han efter den sista biten i det så kallade livspusslet.

Det är inte första gången som Christian har varit med i ett sådant här TV-format, utan redan 2010 vad han med i Bachelorette Sverige där han fick den sista rosen av Frida Danielsson. Förhållandet tog slut cirka en månad efter säsongen, men nu får han en ny chans i TV till romans.

Christian och René – nästa stora romans i Bachelor Sverige 2022?

Christian Nicolaisen i Bachelor Sverige 2022 – så var hans entré
Christian och René Rehnqvist delar på en flaska bubbel och passar på att lära känna varandra på djupet. Foto: TV4.

Tjejerna sprudlar av glädje när han kliver fram till dem och vid första anblick tycker Christian att de allihopa är supersnygga. Han rivstartar med en speed-date med dem där det visar sig att han och Johanna de Vera har setts tidigare genom gemensamma vänner i Stockholm. Det uppstår flörtig stämning mellan dem. Men trots deras tydliga kemi väljer han att fortsätta kvällen tillsammans med René Rehnqvist, och man kan se besvikelsen i de andra tjejernas ögon. Här kan vi ha säsongens nästa stora romans.

Det blir minst sagt en nytändning till programmet när Christian kliver in. Du följer fortsättningen i "Bachelor" Sverige 2022, på TV4 Play, Kanal 7 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL