Christian Nicolaisen och Anna Lundin – Bachelor – hur gick det sen?

Christian Nicolaisen och Anna Lundin – Bachelor – hur gick det sen?

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 10 november 2022 kl. 19:11 | Publicerad 09 november 2022 kl. 19:11

Christian Nicolaisen och Anna Lundin är inte ett par idag

Christian gav sin sista ros till Anna efter att båda två kommit in ganska sent i programmet. Har det varit till en fördel eller nackdel för en blivande relation att komma in så pass sent?

Nu har vi äntligen fått se finalen av Bachelor Sverige 2022, och vem bachelorn Christian Nicolaisen valde att ge sin sista ros till blev ingen mindre än Anna Lundin. Johanna de Vera fick dessvärre åka hem utan sin drömprins. Men hur är parets status idag? Har de lyckats få känslorna att hålla även efter att de klivit ur Bachelor-bubblan?

Christian och Anna – Bachelor – hur gick det sen?
Anna Lundin. Foto: C More.

Både Anna och Christian kom in ganska sent i årets säsong av Bachelor. Christian klev i efter att Sia valt att lämna och Anna kom in som ett "Wild card" strax där efter. Trots att de båda hade väldigt lite tid med varandra fann de ändå en gnista. Men går det verkligen att hitta en sann och äkta kärlek på så pass kort tid? Dessvärre säger min magkänsla att det inte gör det. De båda deltagarna har varit väldigt duktiga på att inte ge några ledtrådar eller hintar om hur vida de har en relation idag eller inte. 

Christian och Anna – Bachelor – hur gick det sen?
Anna och Christian. Foto: C More.

Christian och Anna har oddsen emot sig

Nu har vi fått se hela sju säsonger av Bachelor Sverige och med facit i hand från tidigare säsonger vet vi att det nästan är omöjligt för deltagarna att få sin relation att hålla när de väl är på hemmaplan. Det finns bara ett par som mot alla odds har fått det att fungera, och det är inga mindre än Sebastian Martinsson och Ida Nordfors som hittade kärleken i Bachelor 2021. Så, om man tittar rent statistiskt sett så ligger inte oddsen i favör till att Anna och Christian faktiskt är ett par idag. 

Christian och Anna – Bachelor – hur gick det sen?
Anna och Christian. Foto: C More.

Om paret har lyckats få det att hålla eller inte får vi dock veta imorgon i det allra sista avsnittet av Bachelor Sverige 2022. 

Uppdatering:

I det allra sista avsnittet av Bachelor Sverige 2022 berättar Anna och Christian att de stannade kvar på Kreta några dagar och efter det så umgicks de tillsammans med vänner i Stockholm där Christian bor. Tillslut ställer Malin Stenbäck frågan vi alla har väntat på: "Var står ni idag, hur är er relation nu?" varpå Christian svarar att de har gett det en ärlig chans men att de idag bara är vänner. De tycker båda att de inte känner tillräckligt för varandra för att bibehålla en romantisk relation. Så dessvärre blev det alltså ingen längre kärlekshistoria för Anna och Christian, men vi önskar dem all lycka framöver som vänner.

Anna och Christian. Foto: TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL