Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Headhunters

C More gör TV-serie på Huvudjägarna – Nesbøs succéroman!

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2021

Manuset beskrivs som otroligt

C More presenterar nu sin första norska orginalproduktion, "Headhunters", en serie inspirerad av den norska succéförfattaren Jo Nesbøs roman "Huvudjägarna".

– Produktionen är redan igång och vi är mycket stolta över att ta C Mores dramasatsning vidare till Norge med en spännande berättelse baserad på den världsberömda deckarkungens verk, säger Piodor Gustafsson, nordisk dramadirektör för TV4 Media och C More och exekutiv producent för Headhunters.

Serien Headhunters är en fristående berättelse som utspelar sig före Jo Nesbøs Huvudjägarna och den tidigare filmatiseringen av romanen. I serien får tittarna följa Roger Brown, spelad av Axel Bøyum (Hemmaplan, Den största förbrytelsen), en headhunter som ljuger och manipulerar sin väg till framgång både i arbetslivet och med kärleken. Men en lögn leder till en lögn och snart är han så insnärjd i sina historier att det blir en fara både för han själv och för människorna i hans närhet.

Martin Wallström har rollen som stjärnrekryteraren Jon Christian Wiklund.

– Jag blev helt slagen av historien redan när jag såg första utkastet på manuset. Det är otroligt välskrivet och det har en tydlig ton och vision. Det är imponerande hur de lyckas leka med genren: det är både drama, thriller och komedi. Jag kan inte minnas när jag senast hade såhär kul på jobbet, säger Martin Wallström.

Inspelningen av serien är igång, och premiär beräknas till 2022.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL