Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Matthew Haggerty i Bonde söker fru: "Därför lämnande Kim och Iza"

Bonde söker fru 2022: Matthew status i dag

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 december 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 december 2022

Matthew blev lämnad av tjejerna, det här är hans status i dag

Efter att Matthew Haggerty blivit lämnad ensam kvar på gården utan någon kärlek så vill vi veta svaret på frågan, är han singel i dag?

Streamtopp

Ännu en säsong av Bonde söker fru har nått sitt slut. Efter att Matthew Haggerty blev avvisad av tjejerna i årets finalavsnitt av Bonde Söker fru och lämnades ensam kvar på sin gård, så känns det inte särskilt hoppfullt för den australiensiske bonden när det kommer till relationer.

I det allra sista avsnittet, som sänds i morgon, får vi svaret på den stora frågan när det är dags för programledare Linda Lindorff att återbesöka bönderna från årets säsong för att se hur allt har gått. Men, redan nu så har vi våra aningar om Matthews status i dag. 

Bonde söker fru 2022: Matthew status i dag
Matthew Haggerty. Foto: TV4 / C More.

Matthew bytt land för att hitta kärleken

Spannmålsbonden Matthew Haggerty, 20, bytte land för att försöka hitta kärleken i Bonde söker fru. Under sommaren hade han fyra tjejer boende på gården och med bara några få dagars inspelning kvar lämnade de två sista tjejerna Matthew då de inte riktigt kände den där magiska gnistan för honom.

Beskedet kom som en chock för Matthew och vi tror att en sån här upplevelse verkligen kan sätta käppar i hjulet för att våga ge en ny människa en chans till romans. Vi tror tyvärr att Matthew är så singel man kan bli i dag, och att det nog kommer ta lite tid innan han kommer kunna ge sig ut i dejtinglivet igen. Givetvis håller vi tummarna för att Matthew snart hittar kärleken och vi blir mer än gärna motbevisade i det stundande "Så gick det sen"-avsnittet.

Bonde söker fru 2022: Matthew status i dag
Foto: TV4 / C More.

Så gick det:

Linda Lindorff gav sig ut till Mathews gård för att se hur han har det idag. De båda går igenom den gånga säsongen och Matthew förklarar att han mår bra idag trots allt. Matthew är, kanske inte så konstigt nog, singel än idag. Vi tycker att han har hanterat hela situationen väl och det finns inga tvivel på att han kommer att hitta sitt livs kärlek en vacker dag. Vi önskar honom all lycka på sina kommande kärleksresor.

Streamtopp

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL