Matthew Haggerty i Bonde söker fru: "Därför lämnande Kim och Iza"

Matthew Haggerty i Bonde söker fru: "Därför lämnande Kim och Iza"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 10 december 2022 kl. 07:12 | Publicerad 08 december 2022 kl. 09:12

Bondens syn på varför det gick som det gick

Det senaste avsnittet av Bonde söker fru 2022 bjöd på stor chock när Kim Andersson och Iza Svensson Rosandher lämnade Matthew Haggerty. Så här lyder hans förklaring på varför de tog samma beslut.

Bonde söker fru 2022 börjar lida mot sitt slut och kärleksinsatserna trappas onekligen upp. I det senaste avsnittet fick den australiensiske bonden Matthew Haggerty sig en stor chock när han inte fick välja vem han skulle gå vidare med mellan Kim Andersson och Iza Svensson Rosandher innan de båda valde att lämna programmet.

Matthew Haggerty i Bonde söker fru: "Därför lämnande Kim och Iza"
Matthew Haggerty. Foto: TV4.

Matthews förklaring på varför Kim Andersson och Iza Svensson Rosandher lämnar honom

Efter att vi fått landa i vad som hänt besökte programledaren Linda Lindorff Matthew för att ta reda på varför han tror att det blivit som det blivit. Då svarade han:

– Jag umgicks mest med tjejerna i grupp och det var mest kamratligt. Jag ville skapa en trevlig miljö för dem. Problemet är bara att det blev kompisvibbar. Och när en tjej har fått kompisvibbar så försvinner den där gnistan. 

Vidare förklarade Matthew att han inte ångrar sin tid hittills i Bonde söker fru 2022:

– Nej, jag ångrar inte hur jag gjorde det. Om jag fick göra om det så hade jag ändå varit kamratlig. Det var bara inte meningen, men jag har älskat den här upplevelsen. Jag har lärt mig massor.

Och livet går som bekant vidare. Efter deras snack om vad som hade hänt såg Linda därefter till att arrangera en träff med Matthew och en annan kvinna som han visat sig vara svag för, Sirena. Matthew får hoppas på bättre lycka där. 

Du följer "Bonde söker fru" 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL