Bonde söker fru 2022: Jon-Kristia och Ida i dag

Bonde söker fru 2022: Jon-Kristia och Ida i dag

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 23 december 2022 kl. 07:12 | Publicerad 21 december 2022 kl. 19:12

Nu har säsong 17 av Bonde söker fru avslutats

Efter ännu en kärleksfull säsong av TV4:s populära serie "Bonde söker fru" väntar nu alla på svaret på den stora frågan: Är Jon-Kristia och Ida ett par i dag?

Streamtopp

Nu har bönderna gjort sina slutgiltiga val i årets säsong av Bonde söker fru, och vi är nog alla nyfikna på att ta reda på hur det faktiskt gick för paren. I det allra sista avsnittet får vi svaret på den stora frågan när det är dags för programledare Linda Lindorff att åter besöka bönderna från årets säsong, för att se hur allt har gått. Men, redan nu har vi våra aningar om deras status i dag. 

Jon-Krista-Bonde-fru
Jon-Kristia Jonsson. Foto: TV4 / C More.

Bonde söker fru 2022: Är Jon-Kristia och Ida tillsammans i dag?

Vi börjar med renskötaren Jon-Kristia, 30, Tavelsjö, som till slut valde sin Ida. Efter inspelningen hade paret inte mycket tid till att umgås utan det här blev egentligen den första chansen till att bara få umgås med varandra.

När inspelningen tog slut behövde Jon-Kristia åka iväg i en vecka och Ida tog då på sig rollen som renskötare för att avlasta Jon-Kristia. Tätt där efter åkte paret på en välförtjänt resa tillsammans. Bort från gården och allt slit för en chans till att ge varandra 100 procent fokus. Paret åkte på en lyxig fyradagars "glamping" på Gotland och det gick inte att undgå för oss tittare hur fin kemi de har.

Bonde söker fru 2022: Jon-Kristia och Ida i dag
Jon-Kristia & Ida. Foto: TV4 / C More.

Så, vad tror vi om parets status i dag? Det krävs en hel del kärlek för någon att bara rycka in och sköta en hel renfarm under en veckas tid, som Ida gjorde. Och med den fina gesten, och deras uppenbara kemi, tror vi garanterat att Jon-Kristia fick ännu starkare känslor för Ida och att de är ett par även i dag.

Foto: TV4 / C More.

Så gick det:

Linda Lindorff gav sig ut till Jon-Krista i Tavelsjö för se hur han har det idag, och ställa frågan vi alla har väntat på, är ni ett par idag? Jon-Krista säger att det finns en tjej på gården, men han ger inte Linda någon bekräftelse i om det faktiskt är Ida. Istället tar han med Linda till en öppen eld, och till Lindas förtjusning så är det just Ida som sitter där. Däremot så är paret bara vänner idag. Så det blev ingen lång kärlekshistoria för dem.

Mer läsning:

Streamtopp

NÄSTA ARTIKEL