Bonde söker fru 2022: Henrik och Hanna i dag

Bonde söker fru 2022: Henrik och Hanna i dag

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 22 december 2022 kl. 15:12 | Publicerad 21 december 2022 kl. 19:12

Efter förra veckans finalavsnitt kvarstår frågan om de är ett par idag

Nu har årets säsong av Bonde söker fru avslutats och frågan om Henrik och Hannas status i dag är densamma som när vi fick se dem i slutet av programmet. Vi har luskat reda på åt vilket håll det lutar åt i dag.

Efter finalen i Bonde söker fru 2022 åkte bonden Henrik och Hanna för en romantisk semester till ett slott i Växjö. Det var inget självklart val för Hanna att åka på den här resan, hon tvivlade ett bra tag innan hon äntligen beslutade sig för att åka och träffa Henrik.

Henrik_K_Bonde_Fru
Henrik. Foto: TV4 / C More.

I årets säsong av Bonde söker fru har vi fått följa växtodlingsbonden Henrik från Gällared i jakten på kärlek. Det har inte gått helt smärtfritt för bonden under säsongen då några av tjejerna valde att hoppa av. Det blev även ett osäkert möte när väl Hanna, som Henrik till sist valde, och Henrik sågs på slottet i Växjö.

Hanna_och_Henrik_bonde_fru
Hanna & Henrik. Foto: TV4 / C More.

Bonde söker fru 2022: Är Henrik och Hanna tillsammans i dag?

Väl på plats på slottet öppnar Hanna upp sig för Henrik och säger att det inte var självklart för henne att komma, men att hon kommit till insikten att han är alldeles för bra för att inte ta chansen. Henriks känslor har varit solklara för Hanna sedan länge och han försöker att lägga band på sig för att det inte ska gå för fort fram.

Henrik_k_Hanna_bonde_Fru
Hanna & Henrik. Foto: TV4 / C More.

Man får dessvärre intrycket av att Henrik har betydligt mycket starkare känslor för Hanna än vad hon har för honom, så oddsen för att paret fortfarande skulle ha en relation i dag känns relativt små.

Så gick det:

Linda Lindorff gav sig ut till Henriks gård för att ta reda på parets status idag. Henrik berättar att de sågs ett par gånger efter programmet, och han tyckte att de hade det så fint tillsammans. Tillsist valde dock Hanna att avbryta relationen med Henrik. Hon kände inte att gnistan fanns där från hennes sida. Det blev känslosamt för Henrik när han öppnade upp sig för Linda och han brast ut i tårar. När Hanna väl kommer ut till gården för att träffa Henrik och Linda så bjuds det på ett stelt möte. Det visas tydligt att Hanna inte är intresserad av att ha en relation med Henrik. Vi hoppas att båda hittar den rätta framtida partnern, även om det är tråkigt att det inte höll mellan dem.

Mer läsning:

Streamtopp

NÄSTA ARTIKEL