Bonde söker fru 2022: Elin och Christian i dag

Bonde söker fru 2022: Elin och Christian i dag

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 21:12 | Publicerad 21 december 2022 kl. 19:12
ANNONS
ANNONS

Finalen är avklarad och paren åkte på en välförtjänt resa, men hur är statusen i dag?

I årets säsong av Bonde söker fru 2022 har vi fått följa bonden Elin i hennes jakt på kärleken. Till sist valde hon Christian och nu kvarstår frågan, är de ett par än i dag?

Streamtopp

I årets säsong av Bonde söker fru så har vi fått följa skogsbonden Elin som till slut valde sin Christian. Efter inspelningen så åkte paret åkte på en välförtjänt resa till Skövde för att få lite extra kvalitetstid tillsammans. Skogsbonden Elin passade på att nätverka med det lokala musteriet då hon har egna planer på att öppna en egen gårdsbutik utanför Borås i den lilla orten Sandhult.

Christian_Elin_Bonde_Fru
Elin & Christian. Foto: TV4 / C More.

Bonde söker fru 2022: Är Elin och Christian tillsammans i dag?

Elin och Christian känns extremt bekväma med varandra och de pratar redan i "vi"-form när de pratar om projekt Elin vill genomföra på gården. Man märker tydligt att paret har starka känslor för varandra och de verkar väldigt kompatibla.

Elin_Christian_Bonde_Soker_Fru
Elin & Christian. Foto: TV4 / C More.

Att paret skulle ha en relation även i dag känns ganska självklart när vi nu har deras kärleksresa i backspegeln. Vi tror stenhårt på att paret i dag lever lyckliga tillsammans på Elins gård och att drömmen om en egen gårdsbutik ligger nära till att förverkligas. 

Bonde söker fru 2022: Elin och Christian i dag
Foto: TV4 / C More.

Så gick det:

Nu har vi äntligen fått svar på om Elin och Christian är ett par idag. Efter att Linda Lindorff åkt ut till Elins gård så tar det inte lång tid innan vi får svaret. De är ett par idag och de har planer på både giftemål och barn inom en ganska snar framtid. Vi har fått följa en väldigt fin kärlekshistoria, men det här är bara början för Elin och Christian. Vi önskar dem all lycka i framtiden.

Mer läsning:

Hitta streaming på Streamtopp

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL