Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bomb Girls säsong 3 – detta vet vi

Bomb Girls säsong 3 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022

Finns det fler säsonger av Bomb Girls?

Det historiska dramat från Kanada, "Bomb Girls", finns i två säsonger på C More. I den här artikeln tar vi en titt på om det även finns en säsong 3 som är på väg till den svenska streamingtjänsten.

"Bomb Girls" är den kanadensiska serien om fyra kvinnor som jobbar på en ammunitionsfabrik under andra världskriget. De fyra kvinnorna i det historiska dramat kommer från väldigt olika bakgrunder, men gemensamt för dem är att de alla måste utstå och ta sig an den diskriminering som riktades mot kvinnor på 1940-talet.

De fyra huvudrollerna Lorna, Gladys, Betty och Kate spelas av Meg Tilly, Jodi Balfour, Ali Liebert och Charlotte Hegele. Serien är skapad av Michael MacLennan och Adrienne Mitchell.

Totalt finns det två säsonger och 19 avsnitt, på ca. 42 minuter vardera, att streama på C More.

Kommer Bomb Girls säsong 3 till Sverige?

Tyvärr måste vi meddela att det inte finns en tredje säsong av Bomb Girls, så avsnitten som just nu finns på C More är vad vi får nöja oss med. Bomb Girls hade ursprungligen premiär redan 2012 och avslutades 2014, så vi kan inte heller hoppas speciellt mycket på att serien kan få nytt liv någon annanstans. Även om man aldrig ska säga aldrig, så har samtliga medverkade i serien gått vidare sedan en lång tid tillbaka.

Du behöver dock inte deppa ihop helt och hållet, för det finns ytterligare 91 minuter Bomb Girls att se i form av en tv-film, som släpptes 2014 under namnet Bomb Girls: Facing the Enemy. Filmen finns dessvärre inte på C More i dagsläget och det är oklart om den kommer att dyka upp på streamingtjänsten, men oavsett kan det vara något att hålla utkik efter om du tycker om serien.

Det finns alltså inte en "Bomb Girls" säsong 3, men däremot finns det en långfilm utöver de två första säsongerna.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL