Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bert säsong 2 – Detta vet vi

Bert säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 april 2021

Räkna med mer Bert framöver!

Tidigare i vår var det premiär för C Mores nya satsning på Bert, tjejtjusaren som ständigt lyckas göra bort sig. Nu när den första säsongen rullat klart är vi många som undrar om vi får se Bert säsong 2. Detta vet vi!

MER LÄSNING:

"Klimpen" från Bert gör comeback

Nya filmer och serier på C More

Vi har fått se flera produktioner om tjejtjusaren Bert på sistone. Först en ny film och nu serien som finns att se i sin helhet på C More. Det har hittills varit en lyckad historia med kritikerkår som unisont hyllat den lekfulla och samtidigt lite mer mognare serien. Det mesta talar för att vi får se Bert säsong 2. 

Se Filmtopps redaktör Eric Diedrichs intervju med stjärnorna i Nya Bert: 

C More har ännu inte bekräftat att vi får se en ny säsong av Bert. Men det finns inga skäl för fansen att bli oroliga ännu – streamingtjänsten tar vanligtvis god tid på sig innan de går ut med sådana besked. Exempel på dessa är Fartblinda och Jägarna som länge höll tittarna undrandes. Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge i det här fallet då skådespelarna riskerar att bli för gamla för sina roller. 

Finns goda skäl att tro på Bert säsong 2

Bara genom att se på Filmtopps intervju med nya Bert-gänget är det uppenbart att de unga skådespelarna brinner för serien. Det finns givetvis mycket för dem att utforska vidare med sina karaktärer, och berättelsen i stort har goda möjligheter att fortsätta. Detta talar väldigt gott inför en fortsättning. Likaså har kritikerkåren unisont gett produktionen positiva recensioner som i skrivande stund har starka 3,4/5 i betyg. I tillägg har C More gått hårt ut med marknadsföringen både inför premiären den första säsongen och under tiden den rullat. Ja, gänget har synts till överallt. Detta är förstås en indikator på att streamingtjänsten tror på serien och vill satsa på den för sin yngre målgrupp.

Summa summarum känner vi oss trygga med att det blir en Bert säsong 2. Sett till att produktionen inte är lika storskalig som exempelvis Jägarna kan vi hoppas på att en fortsättning dyker upp redan inom ett års tid. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL