Ny säsong av Benjamin Ingrossos succéprogram

Benjamin's säsong 3 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 05 maj 2022 kl. 17:05 | Publicerad 04 maj 2022 kl. 15:05
ANNONS
ANNONS

Får vi se Benjamin bjuda in fler gäster för härligt häng?

Den andra säsongen av "Benjamin's", TV4:s populära program med Benjamin Ingrosso som frontfigur, har gått i mål. Redan nu längtar många av seriens fans efter nya avsnitt. Filmtopp har undersökt om de kan vänta sig även en tredje säsong framöver.

"Benjamin's" är det framgångsrika underhållningsprogrammet som har sänts på TV4 i två säsonger. I programmet bjuder multitalangen Benjamin Ingrosso hem vänner och bekanta från kändisvärlden för att umgås med dem. Den röda tråden genom alla program är att det står matlagning och musik på schemat.

I varje avsnitt får Benjamin besök av tre stycken gäster som gjort sig ett namn inom områden som exempelvis musik, film eller tv. Under den andra säsongen gästades Benjamin av profiler som Petra Mede, Markus Krunegård, Moonica Mac, Steffo Törnqvist, First Aid Kit och Shima Niavarani, för att bara nämna några.

Programmet blev snabbt en tittarfavorit under den första säsongen, vilket ledde till att det förnyades med ytterligare en säsong. Kan vi vänta oss att samma sak händer även nu, efter den andra säsongens slut?

När kommer Benjamin's säsong 3?

Än så länge har TV4 inte kommit med något besked om det blir en tredje säsong av Benjamin's eller inte, men det finns all anledning att hoppas på fler avsnitt. Det råder ingen tvekan om att Benjamin's är en framgång för TV4 och baserat på kommentarer på sociala medier så är det många som önskar att programmet ska återvända. Huruvida det önskemålet blir verklighet eller inte hänger sannolikt mycket på vad huvudpersonen själv har för framtidsplaner, men eftersom programkonceptet är format efter Benjamins intressen misstänker vi att han inte har något emot tanken på att spela in fler avsnitt.

Skulle det bli så att en Benjamin's säsong 3 väntar runt hörnet, så skulle ett hypotetiskt premiär kunna vara någon gång i februari eller mars 2023. Detta är baserat på de två första säsongernas premiärdatum som var i slutet av februari och början av mars.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL