Bild från Likea, en ny serie som kommer den 6 april på C More

Bekräftat: C More beställer Likea säsong 2

  • C More
Filmtopp
19 december 2022 kl. 17:12

Influencerkomedin kommer tillbaka med nya avsnitt

Nu är det färdigspekulerat: "Likea" säsong 2 blir av. Det är C More själva som går ut med nyheten på deras sociala medier.

C Mores svenska komediserie Likea hade sin premiär i april. Den gav oss åtta stycken drygt femton minuter långa avsnitt, och nu kan tittarna se fram emot ännu fler. Det blev i dag bekräftat att produktionen återvänder för att göra Likea säsong 2.

Bekräftat: C More beställer Likea säsong 2
Vera Herngren och Felicia Danielsson. Foto: C More.

I Likea får vi följa Cajsa (Vera Herngren), en nyutexaminerad journaliststudent som börjar arbeta som koordinator för influencern Rut (Felicia Danielsson). Det dröjer inte lång tid tills Cajsa inser att världen Rut arbetar inom är allt annat än en dans på rosor – och att hennes vän har en helt persona som influencer. 

Likea föddes ur vår fascination över sociala medier, och framförallt influencers som idag är världens rockstjärnor. Släng in en gammal vänskap som helt plötsligt har en ny maktbalans, så har du Likea, har Vera och Felicia tidigare beskrivit serien.

Den första säsongen kompletterade rollistan med en hel del berömda namn, inte minst Daniel HallbergEdvin Törnblom och Matilda Källström. När C More går ut med nyheten om att vi får en till säsong av humorserien håller de detaljer om handling och premiärdatum hemliga. Sådan information får vi vänta på ett tag till.

Filmtopp håller dig uppdaterad om den andra säsongen av "Likea".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL