Bäckström säsong 3 – Kjell Bergqvist avslöjar

Bäckström säsong 3 – Kjell Bergqvist avslöjar

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 07 mars 2022 kl. 12:03 | Publicerad 05 mars 2022 kl. 12:03

C Mores nya favoritkriminalare återvänder

Kjell Bergqvist är aktuell med sin andra vända som brottsutredaren Evert Bäckström. För dig som undrar ifall vi får se "Bäckström" säsong 3, så är det med glädje som vi kan ge dig beskedet att den blir av. Detta bekräftar nämligen Bergqvist själv i en intervju med Filmtopp.

I C Mores populära kriminaldrama följer vi den egocentriska och tillika respekterade kriminalaren Bäckström, som tar sig an svåra fall med den smarta och tuffa kollegan Ankan Carlsson, spelad av Agnes Lindström Bolmgren. Serien har blivit enormt populär bland streamingtjänstens tittare, som nu också vill veta hur det ligger till med Bäckström säsong 3. Blir den av?

Kjell Bergqvist har varit med i många serier genom åren, men det är sällan han gör sådana som varar länge. Men i en intervju med Filmtopp avslöjar Bergqvist att vi får se honom i en tredje säsong av Bäckström:

– Det är ganska långt planerat för en tredje säsong. Det känns roligt, det passar bra för mig som gillar att resa. Jag får möjlighet att göra det stora tider på året och så hårdkör man några månader med Bäckström.

Vad den tredje säsongen kommer att handla om i detalj låter Bergqvist däremot vara osagt.

När kommer "Bäckström" säsong 3?

Det finns ännu inget bekräftat datum för när vi kan förvänta oss att se Bäckström säsong 3. Troligtvis spelar produktionen in den under sommaren för att sedan färdigställa den under hösten, så att avsnitt kan börja komma ut på C More i början på 2023. 

MER LÄSNING:

Se Filmtopps avsnitt av "Internet frågar" med Kjell Bergqvist, där han svarar på fansens frågor:

NÄSTA ARTIKEL