Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelorette Sverige 2022: Sebastian Stenberg

Bachelorette Sverige 2022: Sebastian Stenberg

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
28 november 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
28 november 2022

Ytterligare en före detta Paradise Hotel-deltagare kliver in i Bachelorette 2022

I veckans Bachelorette Sverige 2022 blir både Olivia Birgersson och de andra killarna i huset överraskade när det kliver in 4 stycken nya deltagare till huset. En av dem är Sebastian Stenberg, 32 från Stockholm.

Olivia Birgersson och killarna blir överraskade i Bachelorette Sverige 2022 när hon får veta att det finns ett till hus med fyra nya deltagare som hon nu ska lägga till i sin kärleksresa. En av dem är ingen mindre än Sebastian Stenberg, 32, från Stockholm. Det är inte första gången som Sebastian gör svensk reality TV utan redan 2016 var han med i Paradise Hotel. Innan dess så jobbade han som sopåkare och idag jobbar han som lastbilschaufför.

Bachelorette 2022: Sebastian Stenberg
Sebastian Stenberg. Foto: TV4 / C More.

När han inte jobbar så tränar han och umgås med familj och vänner. Sebastian spenderar väldigt mycket tid med sin systers barn då han älskar barn. Han har sökt för att hitta kärleken och han tror att hans härliga energi kommer att falla Olivia i smaken.

– Det här kommer att bli jävligt bra faktiskt, säger han självsäkert i sin introduktionsvideo.

Bachelorette 2022: Sebastian Stenberg
Foto: TV4 / C More.

Olivias första intryck av Sebastian är att hon inte vet varför han är där. Han ger henne inte så mycket att gå på och de har svårt att få igång en vettig konversation. Snäll som Olivia är, så väljer hon ändå Sebastian till en singeldejt och där kan han äntligen visa att han faktiskt är en väldigt fin människa. Där blir det ibland lite fel "timeing" och fel ordval från Sebastians sida.

Missa inte Olivias och killarnas resa för att hitta kärleken i årets säsong av Bachelorette Sverige 2022 på TV4 Play, C More och Kanal sju.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL