Bachelorette 2022: Roman Rosenkrans

Bachelorette 2022: Roman Rosenkrans

  • C More
Sofie Landgren
17 november 2022 kl. 17:11

Roman gör årets säsong av Bachelorette till minst sagt oförutsägbart

Roman Rosenkrans är en av killarna i Bachelorette Sverige 2022 som verkligen sticker ut och gör programmet lite mer spännande.

Roman Rosenkrans, 35 år, är en av deltagarna som söker kärlek i årets säsong av Bachelorette SverigeTV4 Play och Sjuan. Roman bor i Nynäshamn och jobbar som betonghåltagare. Hemma i Sverige har han en son från ett tidigare förhållande, som han värdesätter mer än allt annat. Tittarna har tidigt insett hur stolt Roman är över sin kloka och fina son – men vi har också fått se hur han använder sonen som säljknep inför Olivia Birgersson, när han försöker snärja henne med löften om att han kommer att kunna ge henne lika fina, smarta och väluppfostrade barn som sin son.

Detta vet vi om Roman Rosenkrans i Bachelorette Sverige 2022

Roman Rosenkrans i Bachelorette Sverige 2022
Roman Rosenkrans. Foto: TV4.

Roman är en kille med mycket energi som konstant bjuder på sig själv. Han har inget filter utan det han tänker på, det har han inga problem med att framföra. Under sin entré på röda mattan fram till Olivia och deras första möte tog hans känslor och nervositet över. Han blev besviken över det första intrycket han gav Olivia då han ville visa så mycket mer, men tyvärr hade han för mycket fjärilar i magen för att kunna få fram någonting vettigt att säga. 

När Olivia ger Roman en av hennes rosor i den första rosceremonin så vill han inte vara sämre själv. Roman överraskar då genom att springa iväg, in till huset, för att hämta en ros som han tidigare gömt undan för att kunna ge till Olivia. Både deltagarna och Olivia får sig många roliga skratt när de aldrig riktigt vet vad Roman ska göra här näst. Klart för både dem och tittarna är dock att han redan hunnit skapa många minnesvärda stunder.

Du följer årets säsong av "Bachelorette" Sverige på TV4 och Sjuan.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL