Allt du vill veta om Berlin Station

Nu kan du streama Berlin Station på C More

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 15:19 | Publicerad 15 januari 2022 kl. 10:15

Streama tre kompletta säsonger på C More

Idag är det stor premiär för "Berlin Station" på C More, som nu släppt tre kompletta säsonger av den moderna spionthrillern.

Missa inte Filmtopps intervju med Rhys Ifans från "Berlin Station" om hans nya film "The King's Man".

Den hyllade thriller-serien Berlin Station rullade mellan 2016-2019. Den finns nu att se i sin helhet på C More, som plockat in samtliga tre säsonger. 

Handlingen i den första säsongen

I den första säsongen av Berlin Station följer vi agenten Daniel som har i uppdrag att avslöja vem som läckt information till en nu uppmärksammad whistleblower. Under vägledning av veteranen Hector han sig vad det innebär att jobba som agent, där falskhet och moraliska dilemman förekommer mer än på någon annan arbetsplats.

Säsong 2 av Berlin Station följer en hemlig operation för att avslöja en möjlig terroristattack och säsong 3 förhindrandet av en möjlig invasion. 

Stjärnspäckad rollista

Berlin Station säsong 4?
Foto: C More.

Det råder inga tvivel om att Berlin Station på C More har en gedigen skara skådespelare ombord. Bland huvudrollerna ser vi Hobbit-stjärnan Richard Armitage, som vi nyligen också kunde se i mystiska thrillern The Stranger på Netflix. Rollistan rymmer även tvåfaldigt Oscarsnominerade Richard Jenkins och Rhys Ifans som är aktuell med den nya Kingsman-filmen The King's Man.

En serie som håller hela vägen

Du som älskar att följa serier över flera har säkerligen blivit besviken både en och annan gång över att kvaliteten dyker allt eftersom. Så är inte fallet med Berlin Station – åtminstone inte om du vågar lita på fansen. På IMDb kan vi se att seriens avsnitt har ett genomgående högt snittbetyg, som faktiskt pikar efter den första säsongen. Med andra ord finns det goda skäl till att hänga kvar om du gillar det du ser inledningsvis. 

Om avsnitten

Berlin Station säsong 1-3 består av tio avsnitt vardera med en genomsnittlig speltid på 50-55 minuter. Det enda undantaget som görs är att den andra säsongen har nio avsnitt istället för tio.

Kommer Berlin Station säsong 4?

För dig som svept hela serien och hoppas på att en fjärde säsong ska komma, så ser det dessvärre mörkt ut. Serien rullade färdigt 2019 och i dagsläget finns det inga betydande nyheter gällande en fortsättning. Men vem vet, vi kan inte utesluta att det kommer att ske längre fram tiden.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL