C More mest populära serier 2021

C More mest populära serier 2021

Filmtopp
26 december 2021 kl. 10:12

Filmtopp lyfter fram läsarnas favoriter

Det börjar bli dags att summera 2021. Filmtopp lyfter fram de C More-serier som har varit populärast på Filmtopp under årets gång.

Snart är det dags att lämna ett unikt filmår bakom sig. 2021 kommer att gå till historien som det andra året där filmindustrin tacklade tuffa utmaningar av sällan skådat mått. Samtidigt bjöds det på en hel del kvalitetsunderhållning i form av välstöpta serier och läckert utformade biofilmer.

I den här artikeln lyfter vi fram de fem C More-serier som var populärast under årets gång, enligt läsningar och sökningar på Filmtopp. Flera av dem kan vi dessutom förvänta oss nya säsonger av!

5. Jägarna

Efter att Erik Bäckström (Rolf Lassgård) tvingats ge upp sitt jobb som polis har han helt isolerat sig på den norrländska landsbygden. Motvilligt blir han indragen i polisens arbete när han hjälper den lokala gruventreprenören Markus att skydda sig mot vad de tror är aggressiva miljöaktivister. Ett enkelt uppdrag tar en obehaglig vändning när Erik förstår att Markus har en mörk hemlighet.

4. Maria Wern

Kriminalinspektör Maria Wern blixtinkallas till en av Gotlands vackra sandstränder där en okänd man hittats brutalt mördad. Maria får ansvaret för mordutredningen samtidigt som sjukhuset i Visby får in ett fall av något som kan vara fågelinfluensa. Det som under utredningens början bara är en vag aning växer så småningom till en förfärande insikt.

3. Gåsmamman

Sonja Ek är tillbaka efter att ha iscensatt sin egen död för att kunna ta över rollen som “Majoren”. En ständig oro över att bli upptäckt följer henne, men i sin roll som tungt kriminell tvingas hon ändå utsätta sig för olika miljöer och möten med diverse peruker och löständer. Och hur väl hon än spelar de andra karaktärerna, blir det allt svårare att hålla hemligheten hemlig.

2. Morden i Helsingör

Möt den framstående polisen Dan Sommerdahl och hans bäste vän Flemming som löser mord i den danska kuststaden Helsingör. Samtidigt kämpar Dan för att rädda sitt äktenskap, helt ovetande om att Flemming bär på en hemlighet som kan förstöra allt.

1. Top Dog

Ett mystiskt försvinnande förenar två olika världar, och ett ytterst omaka par - juristen Emily och den villkorligt frigivna Teddy. De har två motsatta viljor. Hon vill upp. Han vill ut. Hon vill trygga sin framtid, han vill lämna sitt gamla liv. Båda tvingas tänka om när de hamnar mitt i en smutsig härva där det förflutna kommer ikapp, där framtidsdrömmar krossas, och där ingenting är vad det ser ut att vara.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL