Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för Likea på C More

Alla nyheter på C More i april 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2022

Två nya originalserier på ingång och Paris Hilton!

Nu kan Filmtopp avslöja vilka filmer och serier som kommer till C More i april. Spoiler alert: det blir action, humor och spänning!

Ny månad, nya serier och filmer! I april så kan vi se fram emot att få följa med in i den snåriga men glittrande influencervärlden i nya humorserien LIKEA, ny actionfylld säsong av Hamilton och galna kattdjursentusiaster i Joe vs. Carole. Dessutom kommer en precis nyinspelad dokumentär om Ghislaine Maxwell. Det och mycket mer får vi se bland alla nyheter på C More i april!

Originaltitlar från C More i april

Hamilton
Jakob Oftebro som Carl Hamilton. Foto: C More/Mattias Andersson. 

Vi börjar med originaltitlarna, där många har att se fram emot en ny säsong av actionserien Hamilton. Vad som däremot är helt nytt är den första säsongen av LIKEA – där det våras för influencerkulturen!

LIKEA, säsong 1 – premiär 6 april

Influencern Rut värvar bästa vännen Cajsa som sin nya assistent när Cajsa misslyckas med att få jobb som nyexad journalist. Som anställda på tyrannerna Lukas och Liselottes medieimperium FUBE, möter de tillsammans en värld full av falskhet, omöjliga krav, fester och sponsorsamarbeten. LIKEA är en svensk satirserie av och med Felicia Danielsson och Vera Herngren.

Hamilton, säsong 2 – premiär 18 april

I säsong två, som består av fyra olika historier, ställs Hamilton inför flera actionfyllda uppdrag med förgreningar i länder som Frankrike, Belgien och Polen. Sedan vi träffade Hamilton sist har han hunnit bli förälskad i Lykke (Félice Jankell), men den nya kärleksrelationen leder samtidigt till tuffa dilemman när privatlivet och rikets säkerhet visar sig vara en svår kombination.

Serier på C More i april

När det kommer till nya serier på C More har vi bland annat att se fram emot Paris Hiltons realityserie Paris in Love. Vi har också en serie om kriget mellan kattdjursentusiasten Carole Baskin och djurparksägaren Joe "Exotic" Schreibvogel, den nyzeeländska kriminalaren Hudson & Rex med sin tredje säsong och den fjärde och sista delen av Wyonna Earp.

Paris in Love
Paris Hilton gästar C More i april med TV-serien "Paris in Love". Foto: Peacock.

Paris in love – premiär 5 april

Följ med på ett äventyr fyllt av förväntan, stress, storslagna festplaner och oväntade bröllopsnerver! Modeikonen, entreprenören och arvtagerskan Paris Hilton har precis förlovat sig med finansmannen Carter Reum och i realityserien Paris in Love får vi följa hennes dramatiska väg mot altaret, från förlovningsfesten i New York, via möhippan i Las Vegas och fram till den stora bröllopsdagen.

Joe vs. Carole – premiär 14 april

Året är 2009 när kattdjursentusiasten Carole Baskin först förklarar krig mot djurparksägaren Joe “Exotic” Schreibvogel. Hennes kompromisslösa krav på att han ska sluta exploatera exotiska kattdjur och stänga ner sin verksamhet i Oklahoma leder snabbt till en storskalig konflikt, och när Joe försöker att slå tillbaka mot sin stora antagonist i Florida blir situationen rentav farlig...

Devils – premiär 14 april

London, 2011. Massimo Ruggero arbetar på investmentbolaget NYL Banks tradingavdelning i London när han plötsligt blir misstänkt för att ha mördat en av sina kollegor. I ett försök att bevisa sin oskuld tar han hjälp av med den ambitiösa journalisten Sofia som driver en webbsida för visselblåsare och snart uppdagas en politisk konspiration som spänner över flera kontinenter.

Hudson & Rex, säsong 3 – premiär 18 april

Nya Zeeländsk kriminalserie från 2020. Detektiven Charlie Hudson är bästa vän med den modiga schäfern Rex och tillsammans löser de alla möjliga brott, från mord och kidnappningar till trafficking och stora internationella konspirationer. Med Rex supernos och Charlies lysande detektivkunskaper, för att inte glömma hjälpen de får från teamet på polisstationen, är de ostoppbara. Inga skurkar går säkra på gatorna i Nya Zeeland där Hudson och Rex arbetar.

Sisi – premiär 25 april

Verklighetsbaserad miniserie där vi får följa en av 1800-talets mest fascinerande ikoner. Den omtalat vackra Elisabeth, även kallad ”Sisi”, är bara 16 år gammal när hon gifter sig med Frans Josef I och kliver fram som ny kejsarinna av Österrike. Äktenskapet börjar dock allt annat än lyckligt och Sisi, som älskar sin frihet, har svårt att anpassa sig till det konservativa hovet i Wien...

Bump, säsong 2 – premiär 27 april

I säsong två fortsätter Oly och Santi att treva sig fram i sina nya föräldraroller, samtidigt som deras egna familjer är på god väg att upplösas. Matias kämpar för att rädda sitt äktenskap med Rosa, men vad innebär det för Angies del? Angie och Dom försöker att hitta ett nytt sätt att förhålla sig till varandra efter separationen och Olys bror Bowie återvänder hem tillsammans med en ny flickvän.

Wynonna Earp, säsong 4 – premiär 27 april

Den fjärde och sista säsongen av actionäventyret om Wynonna Earp, släkting till den legendariske Wyatt Earp, som bekämpar övernaturliga skurkar i dagens västern. Här fortsätter jakten på hennes magiska revolver Peacemaker, det blir kamp mot nya och gamla demoniska fiender, men också en hel del romantik mellan varven.

Walter Presents

Walter Presents är ett spännande initiativ från C More där dramaexperten Walter Iuzzolino handplockar kvalitetsserier från hela världen. Varannan vecka släpper han nya serier och denna gången har vi att se fram emot Blackout och Kommissarie Maltese.

Kommisarie Maltese kommer till C More i april 2022.
Foto: Palomar

Blackout – premiär 4 april

När okända terrorister slår till mot ett kärnkraftverk i Belgien står elva miljoner människor plötsligt utan el. Samtidigt nås landets premiärminister, Annemie Hillebrand, av hotet att hennes dotter, som har blivit kidnappad, kommer att dö om strömmen sätts igång igen. Dramathrillern Blackout är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Kommissarie Maltese – premiär 22 april

Italienskt actiondrama av skaparna bakom succéserien Gomorra. Året är 1976 när kommissarie Maltese återvänder till sin hemstad på Sicilien för att medverka på ett bröllop. Firandet går dock inte som planerat och snart blir Maltese indragen i en farlig kamp mot maffian. Serien är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Filmer och dokumentärer på C More i april

Nicolas Cage i WIlly's Wonderland
Nicolas Cage slåss mot elaka robotar i actionskräckisen "Willys Wonderland". Foto: SF Studios.

Cut Throat City – premiär 1 april

Actiondrama som utspelar sig efter orkanen Katrinas framfart i Louisiana där fyra vänner nu kämpar för att klara vardagen. Men livet är svårt och de går motvilligt med på att utföra en riskabel kupp mot ett kasino i hjärtat av New Orleans. För regin står mångsidige RZA - känd som musikproducent, skådespelare och regissör - som slog igenom som medlem av Wu-Tang Clan.

Pelle Kanin – premiär 1 april

Pelle Kanin är en busig och äventyrslysten filur som har trollbundit flera generationer läsare genom Beatrix Potters klassiska bok. Pelle och hans familj bor på engelska landsbygden och tjuvar gärna goda grönsaker från trädgårdarna. Men när den nitiske unge Thomas ärvt sin farbrors hus blir det nya tider i grannskapet. Kanske kan grannen Bea mjuka upp hans inställning till kaninerna?

Ghislaine, prins Andrew och pedofilen – premiär 7 april

Brittisk dokumentärserie om miljardärsdottern Ghislaine Maxwells väg från den brittiska societeten till amerikanskt fängelse, fälld för sextrafficking där flera offer var minderåriga. Här utforskas hennes nära relation till finansmannen Jeffrey Epstein, som begick självmord i fängelset häktad för en lång rad sexualbrott, men också deras koppling till Storbritanniens prins Andrew.

The Emoji Movie – premiär 7 april

Följ med till en hemlig värld inuti din smartphone. Gömd i meddelande-appen ligger Textopolis, en storstad där alla dina favorit-emojis bor. I den här världen har varje emoji bara ett enda ansiktsuttryck. Alla utom Gene som är full av olika uttryck. Men Gene vill helst vara som alla andra och ger sig ut på äventyr med kompisen Hi-5 och kodknäckaren Jailbreak i jakt på en kod som kan fixa honom.

The Angry Birds Movie – premiär 8 april

Animerad komedi där vi äntligen får reda på varför fåglarna är så arga. Vi får följa med till en ö enbart bebodd av glada fåglar som inte kan flyga. Eller nästan enbart i alla fall. I detta paradis har hetlevrade Red, snabbe Chuck och labile Bomb alltid varit outsiders. Men när ön invaderas av mystiska gröna grisar måste de här udda fåglarna lista ut vad inkräktarna egentligen är ute efter.

Willy’s Wonderland – premiär 15 april

Actionfylld skräckkomedi med Nicolas Cage. En man får biltrassel i en småstad i Nevada. Han får bärgning men har inga pengar till reparationen. Som lösning får han erbjudandet att hoppa in och ta nattskiftet som vaktmästare på nöjesparken Willy's Wonderland. Vad han inte vet är att stället är hemsökt av åtta mekaniska och demoniska djurmaskotar som är ute efter blod...

Joey & Ella, a Kangaroo Tail – premiär 15 april

En mystisk diamant får en känguruunge vid namn Joey att snabbt växa upp och börja prata. När sedan två lurviga tjuvar försöker återta den magiska diamanten så försöker en tonåring och hennes nya pojkvän få Joey i säkerhet innan det är för sent.

Var blev du av Bernadette – premiär 27 april

Dramakomedi om Bernadette som en gång var en lovande arkitekt men nu lider av agorafobi och mest stannar inne i huset i Seattle, medan maken Elgie tar sin tillflykt till jobbet. Men när 15-åriga dottern Bee  önskar sig en familjeresa till Antarktis ställs allas tillvaro på ända. Filmen bygger på Maria Semples bästsäljare och för regin står Richard Linklater (Boyhood, Bara en natt-trilogin).

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL