Masked Singer 2023 masker – hela listan

KLART: C More blir TV4 Play – så påverkas du som prenumerant

  • C More
Filmtopp
25 april 2023 kl. 16:04

Streaminglandskapet förändras

Stora förändringar väntar på den svenska streamingmarknaden efter sommaren. Nu meddelar TV4 i ett pressmeddelande att deras två streamingplattformar, TV4 Play och C More, slås ihop efter sommaren.

Efter sommaren slås C More och TV4 Play ihop till en och samma plattform som fortsättningsvis kommer att heta TV4 Play.

C More blir TV4 Play – så påverkas du som prenumerant

För TV4:s publik blir det mesta som vanligt och användarna hittar fortfarande TV4-favoriterna på TV4 Play utan kostnad. På den nya tjänsten blir samtidigt C Mores betalande användare i stället plus-användare på TV4 Play där det blir möjligt att streama samma innehåll som tidigare på C More – och mer.

På TV4 Play blir det också möjligt att välja att titta på innehåll med eller utan reklam.

– TV4 är hela Sveriges tv-kanal och alla kan fortfarande samlas framför Masked Singer Sverige på fredagar, utan kostnad. Samtidigt kommer C More-användare att känna igen C Mores utbud, men i en ny tjänst. På samma gång ger vi hela Sverige möjlighet att streama exempelvis sport, drama, underhållning och nyheter på TV4 Play. Det finns också möjlighet att titta på innehåll med eller utan reklam, säger Mathias Berg, vd TV4.

I pressmeddelandet meddelas det också att C Mores kunder får ytterligare information längre fram om hur övergången till den nya tjänsten ser ut.

Något exakt datum för när sammanslagningen fullbordas och C More upphör har ännu inte presenterats.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL