Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Agatha Christies Hjerson säsong 2 – Detta vet vi

Agatha Christies Hjerson säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2021

Hanna Alström hoppas på fler säsonger.

Suktar du efter fler mordgåtor med Hanna Alström och Johan Rheborg? Detta vet vi om Agatha Christies Hjerson säsong 2.

MER LÄSNING:

I C Mores populära deckarserie bjuds vi på underhållande mordmysterier där en TV-producent para ihop sig med en erkänd polis för att lösa brott. Många är vi som undrar ifall det kommer en fortsättning på spektaklet. Vi ställer oss optimistiska till att en till säsong blir verklighet.

C More har ännu inte bekräftat att vi får se Agatha Christies Hjerson säsong 2. Men serien har marknadsförts rikligt och likaså fått en stor hajp runt om i landet. I tillägg har majoriteten av Sveriges kritikerkår tagit emot den med öppna armar.  

Vad gäller själva serieupplägget i sig, så finns det goda möjligheter att fortsätta eftersom det alltid dyker upp fler mord att lösa.

Hanna Alström är pepp på att fortsätta

I sin intervju med Filmtopp berättar Hanna Alström om hennes tankar kring att göra en fortsättning. Det vore en underdrift att kalla henne positivt inställd till att återvända: 

– Jag hoppas att vi får fortsätta utveckla den här världen. Vi börjar bygga upp nånting med karaktärerna och alltihopa som man bara vill fortsätta göra större och bättre. Det skulle vara fantastiskt att få göra en till säsong.

Filmtopp uppdaterar dig så fort C More ger besked kring om vi får Agatha Christies Hjerson säsong 2 eller inte.

NÄSTA ARTIKEL