Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Christoffer Levi & Alicia Ärleskog – Bachelor – hur gick det sen?

Christoffer Levi & Alicia Ärleskog – Bachelor – hur gick det sen?

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
09 november 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
09 november 2022

Det blev ingen fortsättning för paret.

"Bachelor" Sverige 2022 har gått i mål och under finalen kunde vi se när Christoffer delade ut sin sista ros till sin Alicia. Då återstår frågan, är Christoffer Levi och Alicia Ärleskog ett par idag?

Under gårdagens final fick vi se när Christoffer Levi gjorde sitt val i att ge Alicia Ärleskog sin sista ros, vilket gjorde att Filippa Kronholm fick åka hem hjärtekrossad utan ros. Så hur blev det för de båda, har de lyckats hålla ihop som par? 

Christoffer Levi & Alicia Ärleskog – Bachelor – hur gick det sen?
Alicia Ärleskog. Foto: C More.

I ett avsnitt av podden Sweet but Psyko intervjuar tjejerna Josephine Qvist och Elin Skog, Christoffer i ett långt avsitt där han går igenom hela sin resa och de känslor han upplevt. Han berättar även i detalj om alla olika dejter han haft, och vad han ångrar och inte.

Christoffer Levi & Alicia Ärleskog – Bachelor – hur gick det sen?
Alicia och Christoffer. Foto: C More.

Hur gick det för Christoffer Levi & Alicia Ärleskog efter Bachelor?

Christoffer berättar att han är ledsen över att han inte kunde få mer känslor över Maria Narevik då hon är en sån fantastisk tjej på alla sätt och vis, men han kunde inte få till den där gnistan med henne som krävs för att gå från vänner till ett förhållande. I och med de fina orden från Christoffer om Maria så ser jag ändå det som ett kvitto på att Alicia och Christoffer dessvärre inte är ett par idag.

Om min magkänsla är rätt eller fel återstår att se, men alla pilar pekar mot att de inte lyckats att få det att bli en långvarig relation. Vem av dem det skulle vara som valt att inte ha en fortsatt relation vet jag inte, men jag får ändå en känsla av att Christoffer skulle vilja ha en relation med Alicia då det kändes väldigt genuint och äkta när han väl gjorde sitt sista val i att ge rosen till Alicia. Han känns inte som en kille som skulle ta det beslutet lättvindigt, utan att han gjorde det valet för att verkligen satsa på Alicia.

Uppdatering:

Nu har sista avsnittet av Baechlor Sverige 2022 och vi har äntligen fått svaret på om Alicia Ärleskog och Christoffer Levi är ett par idag. Malin Stenbäck frågar: "Vad hände när ni kom hem, vad har ni för status idag?" varpå Alicia svarar: "Vi är inte ett par idag, och det var mitt beslut. När vi kom hem till Sverige så ser man och hör saker man kanske inte sett då, och jag kände att det kanske va bättre att vi var vänner liksom." På frågan om hur länge de gav det en chans?" svarar Alicia: "Två veckor".

Malin riktar sig sedan till Christoffer och frågar hur det kändes när han fick höra att Alicia kände såhär. Och han svarar och förklarar att han blev väldigt chockad då de bara sågs en helg och att efter det så blev hans känslor ännu större. Det kändes extra tufft för honom då han verkligen hade öppnat upp sig för Alicia. Så dessvärre blev det ingen långvarig romans mellan Alicia och Christoffer. Vi önskar dem all lycka i jakten på att hitta den rätta.

Alicia och Christoffer. Foto: TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL