Chockbeskedet i säsongspremiären av Playmakers

Chockbeskedet i säsongspremiären av Playmakers

17 mars 2022 kl. 12:03

"Pojkvännen byter klubb mitt under programmet"

I dag är det premiär för "Playmakers", och redan i första avsnittet hinner det bli väldigt händelserikt.

I årets säsong av Playmakers får vi följa sex olika tjejer: Eldina Ahmic, Amanda Lagesson, Annica Englund, Caroline Björkqvist, Linn Ehrenström och Mia Lindgren. Linn är tillsammans med NHL-målvakten Jonas Johansson, som spelar i Colorado Avalanche när det första avsnittet börjar. Det är dock inte där de kommer bo när avsnittet väl är slut. 

Linn förklarar att Jonas satts upp på waivers, vilket innebär att vilken klubb som helst under 24 timmar har chansen att plocka upp honom. Denna osäkerhet kring vilket lag han ska tillhöra har gjort att de bott på hotell en längre tid. 

– Situationen här borta i Denver just nu, är att vi bor på hotell för vi vet inte riktigt vad som kommer att hända. Men det är en del av livet här borta. Du kan inte riktigt stadga dig eller fixa lägenhet, berättar Linn.

Det ser länge ut som att ingenting kommer ske, men med bara några minuter kvar ringer Jonas Johansson agent och säger att han numera är en del av Florida Panthers. Därmed måste Linn med kort varsel lämna Denver, en stad hon hunnit förälska sig i. Beskedet kommer mycket plötsligt, och de hinner knappt packa ner saker innan flyget går mot varmare breddgrader. 

Linn Ehrenström och Jonas Johansson
Linn Ehrenström och Jonas Johansson får flytta i all hast i säsongspremiären av "Playmakers". Foto: TV4

Det är långt ifrån första gången hon får flytta. Under Jonas hockeykarriär i USA har de hunnit byta stad fem gånger. Däremot verkar allt flyttande inte vara ett problem, utan istället ser Linn på det hela som ett äventyr. Flytten till Florida verkar hon dessutom vara nöjd över.

– Min dröm har alltid varit att bo någon gång där det finns palmer, och nu är vi här! Det känns skitkul att vara här, slår hon fast. 

Playmakers har i dag säsongspremiär på TV4 Play. Det kommer även sändas på Sjuan, med start den 3:e april klockan 11:00.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL