Mad Max

Charlize Theron pratar om bråken med Tom Hardy

Uppdaterad kl. 19:02 | Publicerad 24 februari 2022 kl. 18:02

Kände sig osäker under inspelningen

Charlize Theron och Tom Hardy spelat tillsammans in filmen "Mad Max: Fury Road", men det hela gick inte helt smärtfritt. I en ny bok avslöjas det att Theron och Hardy ett tag var så osams att den förstnämnde var rädd för honom.

Mad Max: Fury Road hade premiär 2015 och blev enormt uppskattad av såväl kritiker som tittare. Filmen nominerade i tio olika kategorier på Oscarsgalan och vann sex av dem. Nu har en bok som handlar om filmens produktion kommit ut: Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road, och i den avslöja det att Charlize Theron och Tom Hardy råkade i luven på varandra flera gånger.

I ett utdrag från boken som Vanity Fair tagit del av berättar flera personer från produktionen att de två stjärnorna hade helt olika personligheter, vilket gjorde att de inte kom så bra överens. Det som fick bägaren att rinna över var under en inspelningsdag, när alla skulle ses på morgonen för att spela in. Tom Hardy ska tydligen ofta struntat i att komma i tid, samtidigt som Charlize Theron gärna var på plats i god tid.

Ny Mad Max 2021 – hon får huvudrollen
Charlize Theron och Tom Hardy i "Mad Max: Fury Road". Foto: Warner Bros. Pictures

När britten till slut dök upp ska den sydafrikanska filmstjärnan ha rutit till, bland annat skrek hon att han var respektlös och kallade honom för "cunt". Hardy mottog inte det hela väl och ska ha rusat aggressivt mot henne. Det hela slutade med att Theron inte längre kände sig säker runt sin motspelare, och hon blev tilldelad en producent som alltid var med henne för beskydd.

Med lite distans till allt som hände erkänner de båda två att de kunde gjort bättre. Hardy skyller på pressen som de båda kände, och hoppas att han i dag med några fler år på nacken skulle tacklat situationen annorlunda. Theron menar att det kanske hade funkat bättre om filmen även haft med en kvinnlig producent, för att ha med någon som kunde förstå hur hon kände.

Hur relationen är i dag mellan de två Hollywoodstjärnorna är okänt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL