Chris Hemsworth klar för nya Mad Max-filmen

Chris Hemsworth klar för nya Mad Max-filmen

Filmtopp
14 oktober 2020 kl. 12:10

Utspelas innan "Fury Road".

Ingen mindre än Chris Hemsworth ansluter sig till George Millers nästkommande Mad Maax-film, som utspelas före "Fury Road".

Sedan en tid tillbaka har vi vetat om att George Miller planerar ett nytt tillskott till sin populära Mad Max-franchise. Den nästkommande filmen blir en prequel som utspelas före succéfilmen Fury Road, i vilken vi bland andra såg Charlize Theron och Tom Hardy.

Den nya filmen har fått titeln Furiosa och kommer således att ha Charlize Therons omtyckta karaktär med samma namn i fokus. Men denna gången spelar istället stjärnskottet Anya Taylor-Joy (Emma, The Witch) den hårdnackade karaktären.

Anya Taylor-Joy, 24 år, är just nu en av vår tids mest intressanta skådespelarnamn och omnämns i vår lista med skådespelare under 30 som kommer att ta över Hollywood.

Nu har det även blivit klart att Chris Hemsworth ansluter sig till filmserien. Vem han kommer att spela vet vi dock inte.

Sedan tidigare är det bestämt att den numera 75-årige George Miller kommer att återvända till registolen.

När "Furiosa" förväntas att ha premiär vet vi ännu inte, men om allt klaffar påbörjas inspelningen i Australien nästa år.

För mer läsning --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL