Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Candyman får uppföljare - Jordan Peele producerar?

Candyman får uppföljare - Jordan Peele producerar?

Kristian Andersson | Nyhet
15 september 2018
Kristian Andersson | Nyhet
15 september 2018

Uppföljare på "Candyman" verkar vara på gång.

Det har nu dykt upp information som berättar att en uppföljare på "Candyman" är under utveckling. Vi kan också komma att se Jordan Peele som producent bakom denna nya skräckfilm.

Regissören Jordan Peele som gjorde succén Get Out ryktas producera en ny film. Denna film kommer att bli en remake på skräckfilmen Candyman av Clive Barkerv och Bernard Rose, som släpptes 1992. Produktionsbolaget bakom projektet är Monkey Productions Company, detta rapporterar Bloody Disgusting.

Tydligen ska rättigheterna till filmen upphört och detta gjort det möjligt för andra produktionsbolag att göra ny film av den gamle eller basera en ny film på en gammal. Första Candyman skrevs av Clive Barker, där Bernard Rose regisserade.

Filmen handlar om skrönan att om en person står i ett mörkt rum, ställer sig framför en spegel och säger Candyman fem gånger kommer den att få se Candyman och hans krok.

Om Jordan Peele producerar finns det säkerligen en chans att han även regisserar. Just nu har han fullt upp med filmen Us.

Har du sett "Candyman" från 92? Är du peppad på en uppföljare? Läs också om kommande skräckfilmer under 2018

NÄSTA ARTIKEL