Bruce Willis stänger debatten: "Die Hard är ingen julfilm"

Bruce Willis om Die Hard: "Den är ingen julfilm!"

Filmtopp
17 februari 2023 kl. 21:02
ANNONS
ANNONS

Se gången då stjärnan stängde den stora debatten

En av de längst pågående debatterna i filmvärlden är huruvida "Die Hard" bör betraktas som en julfilm. För inte så länge sedan sade Bruce Willis sitt om saken och konstaterade då att den INTE är en julfilm.

Under natten till fredagen slogs vi av nyheten om att den nu 67-årige skådespelaren Bruce Willis har drabbats av demens. I ljuset av den support han får av beundrare världen över har en av hans roligaste stunder i centrum börjat trenda igen på sociala medier. Vi syftar på den gången han satte publiken på Comedy Central på plats och klargjorde att Die Hard inte är någon julfilm.

Bruce Willis om Die Hard: "Den är ingen julfilm!"
Bruce Willis går loss i "Die Hard". Foto: 20th Century Fox.

Bruce Willis om debatten runt Die Hard: "Den är ingen julfilm!"

I juli 2018 medverkade Bruce Willis i det ocensurerade programmet Comedy Central Roast. Med en livepublik och otaliga TV-tittares fulla uppmärksamhet tog han tillfället att stänga den långt gående debatten som delar filmtittare världen över: är Die Hard en julfilm? 

Så här sade Bruce Willis om saken:

– Jag gör den här roasten för en och endast en anledning. För att reda ut något en gång för alla, så lyssna på mig väldigt noga nu... Die Hard är INGEN julfilm!

När det blev märkbart stelt i publiken fortsatte han sedan med att ge en kaxig spinn på sitt utlåtande: 

– Den är en jävla Bruce Willis-film! Så Yippee Ki-Yay på er alla!

Se klippet som trendar på nytt där filmstjärnan gör det tydligt för oss att "Die Hard" helt enkelt är en Bruce Willis-film och ingenting annat:  

Men det ska vara sagt att oavsett vad personen bakom John McClane än säger, så kommer vi inte runt det faktum att Die Hard är en fortsatt stor traditionell film att se på julafton. Av allt att döma kommer den även att vara det en lång tid framöver. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL