Bråket mellan Coleen Rooney och Rebekah Vardy blir serie

Bråket mellan Coleen Rooney och Rebekah Vardy blir serie

02 augusti 2022 kl. 08:08

Wagatha Christie-fallet blir TV-serie

Det ökända bråket mellan fotbollsfruarna Rebekah Vardy och Coleen Rooney blir nu dramaserie av producenterna bakom "En engelsk skandal".

I fredags avgjorde domstolen förtalsrättegången mellan fotbollsfruarna Rebekah Vardy och Coleen Rooney, där den sistnämnda blev vinnaren. Nu rapporterar SVT att fejden mellan dem ska bli en dramaserie.

Det uppmärksammade bråket grundar sig i att Coleen Rooney, gift med tidigare Manchester United-spelaren Wayne Rooney, anklagade Leicester-spelaren Jamie Vardys fru Rebekah Vardy för att ha läckt information om henne till den brittiska skvallerpressen. 

Så avslöjade Coleen Rooney att Rebekah Vardy spred information om henne

Coleen Rooney överlistade Rebekah Vardy genom att skapa ett påhittat Instagram-konto där hon lade ut falskt skvaller om sig själv och såg till att endast Vardy kunde läsa hennes inlägg. När det efter ett tag började dyka upp samma information i tidningarna förstod Rooney att det var Vardy som läckte informationen till journalister.

Flera dokumentärer om det som nu kallas för "Wagatha Christie-fallet" (en ordlek med Agatha Christie och "WAG" som står för Wives and Girlfriends till elitidrottare) är satta i verk. Nu ska även producenterna bakom de hyllade serierna En brittisk skandal och En engelsk skandal göra en dramaserie om händelserna.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL